MasterChef - Τελικός: Η αποκάλυψη των φιναλίστ για την προσωπική τους ζωή

Ο Σωτήρης Κοντιζάς τους έκανε να τα πουν όλα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef - Τελικός: Η αποκάλυψη των φιναλίστ για την προσωπική τους ζωή

Στο σημερινό δεύτερο και τελευταίο μέρος του τελικού του MasterChef, οι δύο φιναλίστ έκαναν μία αποκάλυψη μπροστά στον Σωτήρη Κοντιζά για την προσωπική τους ζωή, αποκαλύπτοντας τα πάντα για τις σχέσεις τους και για τα όνειρά τους.

Ο αγαπημένος κριτής είχε αρκετή όρεξη σήμερα, μιας και δεν είχε κανένα άγχος αφού δεν διαγωνιζόταν κάποιος παίκτης του στον τελικό. Για το λόγο αυτό, αποφάσισε να ρωτήσεις τους παίκτες τι θα κάνουν τα χρήματα αν τα κερδίσουν καθώς και τι τους είχαν πει οι κοπέλες τους πριν μπουν στον διαγωνισμό.

Αυτή ήταν η αποκάλυψη των φιναλίστ του MasterChef για την προσωπική τους ζωή

«Νιώθω πάρα πολύ περήφανος, το ταξίδι ήταν μεγάλο. Έχω κρατήσει την υπόσχεση που σας είχα δώσει ότι έχω έρθει να φτάσω μέχρι τον τελικό και πάνω από όλα την υπόσχεση που είχα δώσει στην κοπέλα μου γιατί εκείνη έκανε την αίτηση για να μπω στον διαγωνισμό» ανέφερε ο Σταυρής Γεωργίου, ο οποίος νωρίτερα δε δίστασε να "καρφώσει" και πάλι τον Ηλία. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Φυσικά, ο Σωτήρης Κοντιζάς πλησίασε και τον Βαρθαλίτη και τον ρώτησε για την κοπέλα του.

«Δεν έχω. Δεν είχα να πω… Δεν είχα κοπέλα σεφ. Είχα χωρίσει σεφ πριν μπω» απάντησε εκείνος.

Αυτό είναι το όνομα του νικητή του MasterChef

Σύμφωνα λοιπόν με το spoiler που έχει βγει, τα πιο δυνατά πιάτα τα έχει ο Σταύρος Βαρθαλίτης, με αποτέλεσμα να προηγείται της βαθμολογίας και να αφήνει πίσω του τον Σταυρή Γεωργίου.

MasterChef Spoiler νικητής

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως κάθε φορά που ένας νικητής αποχωρεί από το παιχνίδι γίνονται αποκαλύψεις. Όπως αυτή του Διονύση για τις... στενές επαφές μέσα στο παιχνίδι που δεν δείχνουν οι κάμερες.

Κάπου εδώ το spoiler μάλιστα που είχε κάνει η Φαίη Σκορδά, επιβεβαιώνεται, καθώς ο Σταύρος Βαρθαλίτης θα κερδίσει στις δοκιμασίες και τελικά θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του MasterChef.

«Η πρώτη δοκιμασία είναι το αγαπημένο πιάτο. Στη δεύτερη δοκιμασία που είναι μενού αντιγραφής νικητής. Έχουμε δύο ημιτελικούς και τις δύο κερδίζει ο ίδιος και έχουμε και τον τελικό! Ξέρω ότι στο Star σκέφτονταν μέχρι και την τηλεψηφοφορία, σκέφτηκαν όμως ότι συνέβη με το GNTM και έκαναν πίσω…», είχαν αναφέρει στο πάνελ της εκπομπής του Πρωινού. Δείτε ωστόσο, όλα όσα χάσατε από τον πρώτο τελικό.

MasterChef νικητής Σταυρός Βαρθαλίτης