Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καραβάτου με την μητέρα του Σταύρου Βαρθαλίτη - Τι συνέβη στον αέρα των Κου Κου

Απίστευτο σκηνικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καραβάτου με την μητέρα του Σταύρου Βαρθαλίτη - Τι συνέβη στον αέρα των Κου Κου

Αφορμή για να ξεσπάσει ξαφνικά το πρωί της Τετάρτης σε κλάματα η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα των Κου Κου στάθηκε η μητέρα του νικητή του MasterChef, του Σταύρου Βαρθαλίτη.

Η κάμερα του STAR το βράδυ του τελικού του ριάλιτι μαγειρικής είχε τοποθετήσει κάμερες στο σπίτι της οικογένειας για να καταγράψει τις πρώτες αντιδράσεις στο άκουσμα του νικητή και όταν προβλήθηκαν τα πλάνα αυτά στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, η παρουσιάστρια νιώθοντας στο 100% την χαρά της μάνας που βλέπει το παιδί της να πετυχαίνει σε αυτό που αγαπά και να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα ξέσπασε σε κλάματα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι ακριβώς συνέβη αφού δείτε εδώ τα σοκαριστικά ποσοστά τηλεθέασης που χτύπησε ο τελικός του ριάλιτι!

MasterChef: Γλέντι στο σπίτι του Σταύρου Βαρθαλιτή την ώρα του τελικού - Ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα του

MasterChef σπίτι Βαρθαλίτη τα κλάματα Καραβάτου

Γλέντι στο σπίτι του Σταύρου Βαρθαλιτή την ώρα του τελικού MasterChef, ενώ η μητέρα του ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος. Η ίδια πανηγύρισε με φίλους την νίκη του παιδιού της.

«Ήτανε πρωτόγνωρο και ήταν και πολύ όμορφος εκείνος γιατί είναι κουκλί το παιδί μου. Τα γυαλιά που φοράει μου φαίνονται τέλεια. Έχω γνωρίσει κανα δυο κοπέλες του όλες όμως τις βλέπω καλές.

Νευρίασα αρκετές φορές με παίκτες και με πείραξε που είχαν πει ότι τα έχει με την Μάρλεν με ενόχλησε»

«Έχει κάνει αγώνα είμαστε νικητές από τώρα» είπε κάποιος άλλος οικογενειακός φίλος.

Την χαρά της δεν έκρυψε η μητέρα του που μετά άνοιξαν ποτά, ενώ την ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος η μητέρα του ξέσπασε σε κλάματα. Δείτε και την ανακοίνωση για τον νέο κύκλο.

Δείτε το βίντεο: