Γιάννης Παπαμιχαήλ: Ξεχάστε όπως τον ξέρατε! Έχασε 50 κιλά και τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε

Τρομερή αλλαγή!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Γιάννης Παπαμιχαήλ: Ξεχάστε όπως τον ξέρατε! Έχασε 50 κιλά και τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε

Ξεχάστε τον Γιάννη Παπαμιχάλη όπως τον ξέρατε, καθώς έχασε 50 κιλά και τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε. Ο γιος της Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μέσα σε ένα χρόνο έχει καταφέρει να χάσει πάρα πολλά κιλά.

Μεγάλη είναι η αλλαγή στην εμφάνιση του Γιάννη Παπαμιχαήλ ο οποίος όπως φάνηκε και από το βίντεο μαζί με τον Βαλάντη που πρόβαλε το Πρωινό έχει αδυνατίσει πάρα πολύ.

Η Νάνσυ Παραδεισανού είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Γιάννης είχε να δημοσιεύσει στο facebook του από τον Νοέμβριο του 2019 γιατί δεν ήθελε να φανεί η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του. Εγώ μιλούσα μαζί του γιατί θα κάνει μία φωτογράφιση και μου έλεγε «δεν έχω ρούχα να βάλω…»!». Ο Ουγγαρέζος βλέποντάς τον αναφώνησε: «Παιδιά, άλλος άνθρωπος»!

Δείτε το βίντεο:

O ίδιος πλέον είναι αρκετά καλύτερα τόσο στην υγεία του, όσο και στην προσωπική του ζωή και μας το δείχνει. Έπειτα από το χειρουργείο, πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

"Λάμπει" στο πλευρό της αγαπημένης του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ! Η κοινή τους εμφάνιση που γύρισε κεφάλια!

Ο ίδιος δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτά του! "Λάμπει" στο πλευρό της αγαπημένης του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ! Η πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση γύρισε κεφάλια!

Μπορεί ο ίδιος να πέρασε δύσκολα τους τελευταίους μήνες στα προσωπικά του, ωστόσο η τύχη του χαμογελά ξανά!

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly, τον "τσάκωσε" μαζί με την νέα του αγαπημένη, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, να ποζάρουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Σταχτοπούτα» στο θέατρο Broadway, στην οποία και πρωταγωνιστεί η Αυγερινοπούλου.

Να θυμίσουμε πως ξεκίνησαν ως φίλοι, με τους δυο τους να αναπτύσσουν τρυφερά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον, όσο πέρναγε ο καιρός, κρατώντας την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 Γιάννης Παπαμιχαήλ έξοδος