Η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε την επικοινωνία της με τη μαμά του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Τι μήνυμα της έστειλε η κυρία Μαρία;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε την επικοινωνία της με τη μαμά του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε τα πάντα γύρω από την επικοινωνία της με τη μητέρα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Η παρουσιάστρια, είπε στον αέρα της εκπομπής, το μήνυμα που της έστειλε η κυρία Μαρία!

Το MasterChef έφτασε στο τέλος του και σήμερα, «Στην φωλιά των ΚουΚου», μάθαμε όλο το παρασκήνιο γύρω από τον μεγάλο τελικό. Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, σχολίασαν όλα όσα είδαμε, έδειξαν αποκλειστικές δηλώσεις και στο τέλος υποδέχθηκαν τον Σταύρο Βαρθαλίτη.

Παράλληλα μέσα από την εκπομπή, έγινε και μία αποκάλυψη για την 5η σεζόν του ριάλιτι. Δείτε εδώ όλα όσα αποκαλύφθηκαν.

Τα μέτρα τηρήθηκαν απόλυτα χθες και έτσι είδαμε στο live, μόνο τους τρεις κριτές με τους δύο φιναλίστ. Ένα από τα πρόσωπα που έλειπαν ήταν και η μαμά του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, η κυρία Μαρία.

Η κυρία Μαρία ήθελε πολύ να βρίσκεται στο πλατό, αλλά λόγω των συνθηκών δεν τα κατάφερε. Μάλιστα, η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε πως η μαμά του καταξιωμένου σεφ και κριτή του MasterChef της έστειλε μήνυμα και της είπε ότι θα ήθελε να βρεθούνε “αν τους αφήσει ο Λεωνίδας”.

MasterChef: Οι πρώτες δηλώσεις των κριτών μετά τον τελικό

Τις πρώτες τους δηλώσεις έκαναν οι κριτές μετά τον τελικό του MasterChef. Οι τρεις σεφ μίλησαν για τους δυο φιναλίστ και το πως έφτασαν εδώ, ενώ αποκάλυψαν και κάποια μικρά παρασκήνια που συνέβησαν πίσω από τις κάμερες.

O μεγάλος τελικός του MasterChef έγινε χθες και νικητής ήταν ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Οι κριτές ήταν εκεί και ανακοίνωσαν live το αποτέλεσμα, ενώ λίγο μετά έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις.

Οι τρεις τους μίλησαν, για το ποιος αργούσε στα γυρίσματα, ποιος ετοιμαζόταν πιο γρήγορα, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε και για την μητέρα του που ήθελε να πάει εκεί.

Οι σεφ μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τους δυο φιναλίστ που έφτασαν με την αξία τους, εκεί, ενώ τους χαρακτήρισαν τα καλύτερα παιδιά. Δείτε και την ανακοίνωση για τον νέο κύκλο.

Δείτε εδώ το βίντεο: