Λευτέρης Πετρούνιας: Πήρε την κόρη του στην προπόνηση και μας συγκίνησε

«Λιώσαμε» με την ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λευτέρης Πετρούνιας: Πήρε την κόρη του στην προπόνηση και μας συγκίνησε

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αποφάσισε να περάσει λίγο παραπάνω χρόνο με την κόρη του και γι' αυτό την πήρε μαζί του στην προπόνηση, προκειμένου να της δείξει από κοντά τους κρίκους στους οποίους μεγαλουργεί ο μπαμπάς της και η αλήθεια είναι πως μας συγκίνησε με την ανάρτησή του.

Ο... χαζομπαμπάς και χρυσός Ολυμπιονίκης δεν μπορεί να ξεκολλήσει ούτε λεπτό από τη μικρή του και γι΄αυτό το λόγο αποφάσισε να την πάρει μαζί του και στο γυμναστήριο.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το πιο υπέροχο στιγμιότυπο και όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes έπεσαν "βροχή"!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του. Κάνει την μια επιτυχία μετά την άλλη, ενώ στο σπίτι να τον περιμένουν έχει τις δυο γυναίκες της ζωής του. Την σύζυγο του και την κορούλα τους, που ήρθε στον κόσμο πριν από μερικού μήνες.

«Μπορεί να μην ασχοληθείς ποτέ με τους κρίκους αλλά σίγουρα θα σου μάθω τι είναι!», έγραψε ο ολυμπιονίκης κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε..

Η ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια με την κόρη του που μας έκανε να "λιώσουμε"

Η νέα τρυφερή ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια με την κόρη του που μας τρέλανε. Ο ίδιος έχει αδυναμία στην κόρη του και το γεγονός αυτό δεν μπορεί να κρυφτεί, καθώς φαίνεται σε κάθε ανάρτηση που κάνει.

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας διανύουν την ομορφότερη περίοδο της ζωής τους, αφού εδώ και λίγους μήνες έχουν στη ζωή τους την κόρη τους, Σοφία.

Το διάστημα της καραντίνας, λοιπόν, ο Λευτέρης Πετρούνιας έμενε σπίτι του, κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα και περνούσε περισσότερο χρόνο μαζί τους.

Τις προάλλες, με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ο Ολυμπιονίκης αποκάλυψε τι θα του λείψει περισσότερο από την καραντίνα με αφορμή την λήξη της. Αυτό δεν είναι άλλο, από τις ατέλειωτες αγκαλιές και την κόρη του.

“Τι εννοείτε ότι τελείωσε η καραντίνα τώρα που συνήθισα να έχω όλη μέρα γεμάτη την αγκαλιά μου ?», έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας στη λεζάντα της τρυφερής φωτογραφίας που ανήρτησε με την κόρη του.

Δείτε την ανάρτηση του: