Άννα Βίσση: Στην παραλία με το σύζυγό και τα παιδιά της η κόρη της, Σοφία Καρβέλα

Διακοπές εν μέσω κορωνοϊού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άννα Βίσση: Στην παραλία με το σύζυγό και τα παιδιά της η κόρη της, Σοφία Καρβέλα

Στην παραλία με το σύζυγο και τα παιδιά της πήγε η κόρη της Άννας Βίσσης, Σοφία Καρβέλα. Οι τέσσερις τους, φόρεσαν τα μαγιό τους και απόλαυσαν τον ζεστό ήλιο, αλλά και τις βουτιές στη θάλασσα.

Η Σοφία Καρβέλα, μπορεί να λατρεύει την Ελλάδα, ωστόσο τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα και εργάζεται στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, για λίγο διάστημα, εγκατέλειπε την πόλη της και πήγε με την οικογένεια της στη Φλόριντα.

Η κόρη της Άννας Βίσσης, είναι λάτρης των social media και καθημερινά βλέπουμε να πραγματοποιεί διάφορες αναρτήσεις και να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή της

Σε μια από τις πιο πρόσφατες, την είδαμε να ποζάρει στην παραλία μαζί με το σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά και τα δυο τους παιδιά. Νίκο και Νέστορα.

Σοφία Καρβέλα σύζυγος παιδιά

Ωστόσο, θα σας πέσει το σαγόνι με τους κοιλιακούς της κόρης της Άννας Βίσση. Η Σοφία Καρβέλα διαθέτει ένα άψογο κορμί και πραγματικά είναι αξιοθαύμαστο. Αν και μητέρα δυο παιδιών η γυμναστική είναι μέσα στη ζωή της. Δείτε τις απίστευτες αναλογίες της.

Άννα Βίσση: Φωτογράφισε την κόρη της Σοφία Καρβέλα όπως δεν την έχεις ξαναδεί μαζί με τα παιδιά της

Η Άννα Βίσση φωτογράφισε την κόρη της Σοφία Καρβέλα όπως δεν την έχεις ξαναδεί. Η τρυφερή μανούλα στην αγκαλιά των δυο της παιδιών, χαλαρώνει και απολαμβάνει ξέγνοιαστη και ήρεμη το καλοκαίρι της.

Η Σόφια Καρβέλα είναι μαμά δυο παιδιών και διαθέτει ένα από τα ωραιότερα κορμιά που έχουμε δει ποτέ. Η ίδια προφανώς ασχολείται με την γυμναστική αρκετές ώρες για να έχει τέτοια γράμμωση και αφιερώνει χρόνο στο κορμί της.

Η ίδια εκτός από την γυμναστική περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα δυο της παιδιά που είναι και οι αδυναμίες της. Μάλιστα η μητέρα της Άννα Βίσση τους επισκέπτεται συχνά στην Αμερική.

Όπως φαίνεται η τραγουδίστρια είναι εκεί και αυτή την περίοδο, αφού ανέβασε μια φωτογραφία με την κόρη της και τα δυο της εγγόνια. Δείτε φωτογραφίες του υπέροχου σπιτιού της εδώ!

Δείτε την ανάρτηση:

Σοφία Καρβέλα Άννα Βίσση