Σόκαρε η Αποστολία Ζώη με τον άγνωστο που την παρακολουθούσε - «Τον πέτυχα έξω από το σπίτι και...»

Η εξομολόγηση που συγκλόνισε στον αέρα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σόκαρε η Αποστολία Ζώη με τον άγνωστο που την παρακολουθούσε - «Τον πέτυχα έξω από το σπίτι και...»

Σόκαρε με την εξομολόγηση της η Αποστολία Ζώη σήμερα το πρωί που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα». Αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό, με έναν άνδρα που την παρακολουθούσε, ακόμη και έξω από το σπίτι της.

«Θα πω τώρα μια ιστορία που δεν την έχω πει ποτέ. Βασικά έχω έναν stalker, που είναι πολύ δύσκολο αυτό το ζήτημα. Κάτι το οποίο ξεκίνησε από τα social media και είναι τρομακτικό», ξεκίνησε λέγοντας η τραγουδίστρια.

Αποστολία Ζώη stalker

«Μου έστελνε μηνύματα, είχε έρθει κάποιες φορές να με δει και τον πέτυχα έξω από το σπίτι μου. Τρομακτικό, γιατί μένω και μόνη μου. Μία που τον είδα, είχα τελειώσει από το θέατρο στην περσινή καλοκαιρινή περιοδεία, μία που εξαφανίστηκα! Έφυγα και ευτυχώς είχα μαζί τα κλειδιά από το σπίτι της αδελφής μου, πήρα το δρόμο για το σπίτι της που είναι στην άλλη άκρη της πόλης, έμεινα δυο ώρες εκεί και ήθελα να κοιμηθώ και δεν μπορούσα» τόνισε με ειλικρίνεια η Αποστολία Ζώη. «Μετά γύρισα στο σπίτι για αν έχει φύγει. Και αυτό έγινε άλλες δύο, τρεις φορές».

«Στην αστυνομία δεν πήγα, αλλά το έχω πει σε όλο τον κόσμο και τώρα το λέω και δημόσια. Έχω δώσει και το όνομα του μην τυχόν και συμβεί κάτι απλά είναι τρομακτικό» πρόσθεσε. Δείτε και την αλήθεια για την σχέση της με τον Νίνο;

Η Αποστολία Ζώνη σόκαρε και με την συγκλονιστική εξομολόγηση για το... τραύμα που βίωσε

Η Αποστολία Ζώη συγκλόνισε στο Μετά τα Μεσάνυχτα με την εξομολόγηση της για τον θάνατο της μητέρας της «λέγοντας πως αισθάνθηκε ότι απέτυχε και είναι ένα τραύμα που δεν έχει κλείσει ακόμα".

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή λέγοντας αρκετά πράγματα για την προσωπική της ζωή:

«Έφυγα στο απόγειο της καριέρας μου γιατί είχα κουραστεί ψυχολογικά. Όταν επέστρεψα μετά από τέσσερα χρόνια φυτοζωούσα. Οι γονείς μου δεν γνώριζαν ότι τραγουδάω και ότι κάπνιζα.

Όταν έχασα τη μητέρα μου αισθάνθηκα ότι απέτυχα. Ο θάνατος της μητέρας μου είναι ένα τραύμα που ακόμα δεν έχει κλείσει. Έμαθα ότι ο πατέρας μου είναι άρρωστος στο μνημόσυνο της μητέρας μου. Δεν θυμάμαι πόσο καιρό έχω να νιώσω ανέμελη.

Πήγα στο Nomads γιατί η καθημερινότητά μου ήταν άσχημη. Ο έρωτας αυτή τη στιγμή είναι ανύπαρκτος στη ζωή μου», είπε, μεταξύ άλλων.