Συγκινημένοι Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης - Θλίψη στην Φωλιά των Κου Κου

Τι έχει συμβεί;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκινημένοι Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης - Θλίψη στην Φωλιά των Κου Κου

Συγκινημένοι εμφανίστηκαν στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου», η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης σήμερα 22/6 το πρωί. Θλίψη, επικρατούσε στο πλατό, καθώς συνεργάτης τους, πενθεί ένα αγαπημένο του πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης περνάει πολύ δύσκολες ώρες, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του την μέρα της γιορτής του πατέρα. Για το λόγο αυτό το κλίμα ήταν πολύ βαρύ στην εκπομπή.

«Είναι μία λίγο διαφορετική Δευτέρα για εμάς εδώ, γιατί εμείς εδώ είμαστε μια οικογένεια και σε αυτή την οικογένεια συμβαίνουν καθημερινά πολύ χαρούμενα πράγματα, όμως, είμαστε όλοι μαζί και όταν συμβαίνουν πολύ δυσάρεστα πράγματα, όπως αυτό που συνέβη το Σαββατοκύριακο.

Κατερίνα Καραβάτου Κρατερός Κατσούλης εκπομπή

Ο Στέφανός μας δεν είναι εδώ. Ο Στέφανός μας δεν είναι εδώ γιατί προχθές έχασε τον αγαπημένο του μπαμπά και θέλουμε να ξέρει ότι η σκέψη μας και η αγάπη μας είναι μαζί του. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας και όλα τη συμπαράστασή μας. Ξέρουμε πως είναι αυτό και του ευχόμαστε καλό κουράγιο και σε εκείνον και σε όλη την υπέροχη οικογένειά του», ανέφεραν.

Δείτε τι είχε συμβεί με την κόρη του ζευγαριού πριν μερικές εβδομάδες. Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο.

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καραβάτου με την μητέρα του Βαρθαλίτη - Συγκινημένοι στον αέρα των Κου Κου

Αφορμή για να ξεσπάσει ξαφνικά το πρωί της Τετάρτης σε κλάματα η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα των Κου Κου στάθηκε η μητέρα του νικητή του MasterChef, του Σταύρου Βαρθαλίτη.

Η κάμερα του STAR το βράδυ του τελικού του ριάλιτι μαγειρικής είχε τοποθετήσει κάμερες στο σπίτι της οικογένειας για να καταγράψει τις πρώτες αντιδράσεις στο άκουσμα του νικητή και όταν προβλήθηκαν τα πλάνα αυτά στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, η παρουσιάστρια νιώθοντας στο 100% την χαρά της μάνας που βλέπει το παιδί της να πετυχαίνει σε αυτό που αγαπά και να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα ξέσπασε σε κλάματα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι ακριβώς συνέβη αφού δείτε εδώ τα σοκαριστικά ποσοστά τηλεθέασης που χτύπησε ο τελικός του ριάλιτι!