Ελένη: Έκανε την ανακοίνωση που όλοι περιμέναμε για τον Alphatv - Τι αποκάλυψε για την αποχώρηση της;

Είναι πλέον οριστικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη: Έκανε την ανακοίνωση που όλοι περιμέναμε για τον Alphatv - Τι αποκάλυψε για την αποχώρηση της;

Μια αποκάλυψη που όλοι περιμέναμε έκανε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή, λίγες ημέρες πριν την οριστική αποχώρηση της από τον Alphatv και γενικά από την τηλεόραση. Την συγκεκριμένη, όλοι την περιμέναμε.

Πανικός επικράτησε τις τελευταίες ημέρες, με την ανακοίνωση της παρουσιάστριας πως σταματάει από το χώρο της παρουσίασης και θα αφιερωθεί στην οικογένεια της και σε πράγματα που δεν κατάφερε να κάνει τόσο καιρό.

«Αυτό που θέλω να ξέρετε και το είχα βάλει στο μυαλό μου πως θα σας το πω στη γιορτή μου. Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν. Σας το λέω σήμερα. Δε θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία.

Πράγματα που είναι απλά. Για μένα κι αυτό είναι αχαρτογράφητα νερά. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω η επόμενη σεζόν να με βρει ελεύθερη και να δοκιμάζομαι σε κάτι που δε θα έχω ξανακάνει. Εδώ θα είστε πάντα όλοι και κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε. Σας αγαπώ. Σας ευχαριστώ και είμαι περήφανη που κατάφερα να μην κλάψω...», είχε αναφέρει συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη Alphatv εκπομπή

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για τον Alphatv

Σήμερα ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια ανακοίνωση για τον Alphatv που όλοι περιμέναμε και αφορούσε την αποχώρηση της από το κανάλι. Η παρουσιάστρια έκανε γνωστό πόθε θα προβληθεί στον αέρα η τελευταία της εκπομπή.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ρίχνει οριστική αυλαία την 1η του Ιουλίου!

Η Ελένη Μενεγάκη ωστόσο, το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην μαγευτική Άνδρο εννοείται με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της. Στο προφίλ της στο instagram μάλιστα δημοσίευσε μια τους φωτογραφία που... προκάλεσε την αντίδραση της μητέρας του Μάκη, την πολύ τρυφερή... αντίδραση θα έλεγε κανείς.