Αφροδίτη Λιάντου: Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια «ρίχνει» το Instagram με το μπικίνι της

Έχει κορμάρα!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αφροδίτη Λιάντου: Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια «ρίχνει» το Instagram με το μπικίνι της

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου «ρίχνει» το Instagram με το μπικίνι της. Η ίδια διαθέτει άψογες αναλογίες και όπως ήταν αναμενόμενο τα likes έπεσαν «βροχή» στην ανάρτηση που έκανε.

Μια μίνι απόδραση εκτός Αττικής έκανε η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου. Η νεαρή τραγουδίστρια διαθέτει και ένα καλλίγραμμο κορμί.

Αυτό είναι κάτι που φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο imstagram στις οποίες ποζάρει με το μπικίνι της.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η κόρη της Εβελίνας Παπούλια:

Πριν λίγες ημέρες η ηθοποιός έκανε και μια αποκάλυψη για τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

H Αφροδίτη Λιάντου αποκαλύπτει τα πάντα για την μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια - "Πιστεύω ότι της μοιάζω σε.."

H Αφροδίτη Λιάντου αποκαλύπτει τα πάντα για την μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια και για το τι έχει κοινό μαζί της. "Πιστεύω ότι της μοιάζω σε αυτό που θέλω να της μοιάσω. Είναι τελειομανής".

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Αφροδίτη Λιάντου μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» και στη δημοσιογράφο Πόπη Παπαδοπούλου για τις σπουδές της στην Αγγλία, την ενασχόλησή της με το τραγούδι, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τα πάντα για την μητέρα της.

"Τελείωσα πρόσφατα τις σπουδές μου, σπούδασα Professional Musicianship, ουσιαστικά μουσική, ηχοληψία, διδασκαλία… Τελείωσα πριν από ένα μήνα και τώρα βρίσκομαι Ελλάδα".

H Αφροδίτη Λιάντου αποκαλύπτει τα πάντα - Όλα όσα ανέφερε για την Εβελίνα Παπούλια

Η απίστευτη ομοιότητά της με την Εβελίνα Παπούλια είναι φανερή και το παραδέχεται και ίδια, τόσο για την εμφάνισή της, όσο και για τα πνευματικά της χαρίσματα, καθώς ανέφερε πως μοιράζονται αρκετά στοιχεία και σε χαρακτήρα. Μιλώντας για την ηθοποιό ωστόσο, εσείς είδατε που τα πήρε στο κρανίο η Εβελίνα Παπούλια; Τι μετάνιωσε;

"Πιστεύω ότι της μοιάζω σε αυτό που θέλω να της μοιάσω. Είναι τελειομανής. Δεν είναι πάντοτε καλό αυτό, αλλά πιστεύω ότι όταν κάνεις κάτι με μια δουλειά καλό είναι να την κάνεις όσο καλύτερα μπορείς. Πεισματάρα στη δουλειά της που πιστεύω ότι και εγώ το έχω και δουλεύω αρκετά σκληρά", ανέφερε.