Τρελό: Η Ελένη Μενεγάκη σε αντρική version! Δείτε πως θα ήταν στο πρόσωπο

Απίστευτο! Κι όμως, θα ήταν κούκλος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρελό: Η Ελένη Μενεγάκη σε αντρική version! Δείτε πως θα ήταν στο πρόσωπο

Θα φανταζόσασταν ποτέ πως θα ήταν η Ελένη Μενεγάκη αν ήταν άντρας; Αυτή την version μας την έδειξε μια απίστευτη εφαρμογή που έχει κάνει την εμφάνισή της εδώ και λίγες ημέρες και έχει προκαλέσει φρενίτιδα στο διαδίκτυο!Στο πρόσωπο πάντως θα ήταν κούκλα!

H εφαρμογή λέγεται «If I were a boy» και απλά σου ζητάει μία αρκετά κοντινή σου φωτογραφία για να σε «μεταμορφώσει» σε άντρα. Έτσι για να δεις αν έκανες ποτέ σου γιο και σου έμοιαζε, πώς θα ήταν.

Στην Φωλιά των ΚουΚου πειραματίστηκαν και τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Μιας και αναφερόμαστε στην Ελένη Μενεγάκη να σας υπενθυμίσουμε πως εχθές βούρκωσε στον αέρα της εκπομπής! Δείτε εδώ τι συνέβη

Δείτε το απίστευτο βίντεο που δείχνει και την Ελένη Μενεγάκη αλλά κι άλλους celebrities

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη με μαγιό στη Μύκονο το 2008

Σας έχουμε βρει μερικές μοναδικές φωτογραφίες, στις οποίες μπορείτε να δείτε την Ελένη Μενεγάκη να ποζάρει με το μαγιό της στην παραλία της Μυκόνου, το 2008, σε διακοπές που είχε πραγματοποιήσει μαζί με τα παιδιά της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι σε κάθε περίπτωση μία πολύ εκρηκτική γυναίκα. Ακόμα και σήμερα, το σώμα της είναι πραγματικά αξιοζήλευτο, κάτι που φαίνεται μέσα από τις καθημερινές της εμφανίσεις στην εκπομπή της καθώς και στις φωτογραφίες της στο Instagram.

Βέβαια δεν είναι τυχαίο που έχει τέτοιο κορμί. Δείτε εδώ την δίαιτα αποτοξίνωσης που ακολουθεί για να κρατάει τη σιλουέτα της.

Οι φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με μαγιό από το 2008

Τότε δεν είχε γνωρίσει ακόμα τον Μάκη Παντζόπουλο, μιας και ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο. Στις φωτογραφίες από τις διακοπές τους στη Μύκονο, φαίνεται η παρουσιάστρια με ένα μπεζ μικροσκοπικό μπικίνι, να απολαμβάνει την αυγουστιάτικη θάλασσα.

Μιας και σας λέμε ωστόσο για την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο, δείτε εδώ πόσο κοστίζει μία βραδιά στο ξενοδοχείο του και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Ελένη Μενεγάκη σώμαΕλένη Μενεγάκη μαγιό