Αποχώρησε από το GNTM 3 πριν ακόμα ξεκινήσει - Η ανάρτηση στο Facebook

Ποιος είναι;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αποχώρησε από το GNTM 3 πριν ακόμα ξεκινήσει - Η ανάρτηση στο Facebook

Αποχώρησε από το GNTM πριν ακόμα ξεκινήσει και το έκανε γνωστό με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο λόγος για τον Νίκο Αντωνόπουλο που ήταν να πάρει μέρος στο νέο κύκλο.

Το νεαρό μοντέλο ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχαν επιλεγεί για τον νέο κύκλο του GNTM, στον οποίο θα πάρουν μέρος και αγόρια. Ο ίδιος εκπροσώπησε και τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς κερδίζοντας τη δεύτερη θέση.

«Σπουδάζω Ιστορία και Αρχαιολογία, είμαι στο πτυχίο. Παράλληλα, ασχολούμαι με το μόντελινγκ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Επιλέχθηκα το 2019 να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς που είχε κερδίσει και ο Νίκος Παπαδάκης το 1994 και βγήκα δεύτερος στον κόσμο. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εκπαίδευση και εξέλιξη πάνω στο μόντελινγκ, ελπίζω να μπω στο σπίτι στη δωδεκάδα». είχε πει για την συμμετοχή του.

Η αποχώρηση του από το GNTM

GNTM Νίκος Αντωνόπουλος

GNTM 3: Ο όρος που υπογράφουν οι συμμετέχοντες για τον Covid 19

Αυτό, όμως, είναι κάτι που δεν θα δούμε ποτέ. Πριν από λίγο, ο Νίκος Αντωνόπουλος, με ανάρτησή του στο facebook έκανε γνωστό πως δεν θα συνεχίσει στο ριάλιτι.

«Σχετικά με τη συμμετοχή μου στο GNTM 3:
Πριν λίγο καιρό έχοντας αποφασίσει να συμμετάσχω στο GNTM 3, κατέθεσα την αίτησή μου στην παραγωγή και ταυτόχρονα το κοινοποίησα στα social media και σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις μου. Όμως πρόσφατα τα επαγγελματικά μου σχέδια και οι προτεραιότητες άλλαξαν, με αποτέλεσμα να αλλάξει και η αρχική μου απόφαση να μπω στο συγκεκριμένο ριάλιτι. Γι αυτό λοιπόν στο τηλεφώνημα που δέχθηκα από την παραγωγή για να περάσω από τα pre-casting, δήλωσα ότι δεν ενδιαφέρομαι πλέον και τους ευχαρίστησα.

Το ότι τελικά δεν θα συμμετάσχω, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι απαξιώνω ή ότι σνομπάρω το ριάλιτι. Αντίθετα μάλιστα πιστεύω ότι οι συμμετέχοντες που θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο της μόδας και του modeling, θα πάρουν από αυτό πολύτιμες γνώσεις, εμπειρίες και ώθηση στην μελλοντική τους καριέρα.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν κάνει θετικά σχόλια γύρω από αυτό το θέμα και λυπάμαι αν η τωρινή μου απόφαση θα απογοητεύσει κάποιους από αυτούς. Επίσης, ευχαριστώ και όσους έχουν σχολιάσει αρνητικά αλλά καλοπροαίρετα, χωρίς βέβαια να με προσβάλουν με άσχημους χαρακτηρισμούς και συκοφαντίες…»

TAGS