GNTM 3: Η πρώτη φωτογραφία της Ζενεβιέβ πίσω από τις κάμερες

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3: Η πρώτη φωτογραφία της Ζενεβιέβ πίσω από τις κάμερες

Την πρώτη φωτογραφία πίσω από τις κάμερες του GNTM 3 δημοσίευσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, αποκαλύπτοντας μας πως τα γυρίσματα του νέου κύκλου έχουν ξεκινήσει και οι τέσσερις κριτές, μετά ειδικά και την ανακοίνωση έχουν πάρει τις θέσεις τους στις καρέκλες.

Η coach director πλέον είναι ο τέταρτος κριτής του παιχνιδιού, καθώς πήρε τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μετά την αποχώρηση της. Όλοι μάλιστα, αναμένουμε να την δούμε σε αυτό το νέο ρόλο.

Πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη της φωτογραφία, πίσω από τις κάμερες του GNTM.

Να σημειώσουμε πως την θέση της Έλενας Χριστοπούλου πήρε ο Γιώργος Καράβας και έκανε και την πρώτη του ανάρτηση.

GNTM 3 Ζενεβιέβ Μαζαρί

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Οι δηλώσεις της για το GNTM 3 - Όσα σχολίασε για την αποχώρηση της Χριστοπούλου

Δηλώσεις για το GNTM 3 έκανε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, λίγες ημέρες πριν βγει η επίσημη ανακοίνωση του STAR, πως θα βρίσκεται στη θέση του κριτή. Ενώ, σχολίασε και την αποχώρηση της Έλενας Χριστοπούλου από το ριάλιτι.

Η reative director, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και την Μαίρη Αρώνη και δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Χαμός γίνεται με τις με τις συμμετοχές στο GNTM. Να περιμένετε τα καλύτερα όπως πάντα. Δεν ξέρω αν ο ρόλος μου αλλάζει. Τι θες να σου πω; Δεν μπορώ να σου πω και δεν ισχύει τίποτα. Γενικότερα να ξέρετε σύντομα θα βγούμε στον αέρα. Τον Σεπτέμβριο στο Star, που μας αγαπήσατε και θα μας δείτε όλους μια χαρά. Πάντα υπάρχει αγωνία μέχρι να ξεκινήσει το GNTM να δούμε πως θα πάει και φέτος.

Ζενεβιέβ Μαζαρί GNTM 3

Είναι ένα πρόγραμμα που αγαπάω, περνάω τέλεια στα γυρίσματα. Ναι αμέ έχω μιλήσει με την Έλενα Χριστοπούλου. Όλοι είχαμε καλές σχέσεις και καλές επαφές με όλους. Τo GNTM το βλέπω σαν μια μεγάλη ομάδα, οι μεγάλες ομάδες παίρνουν και μεταγραφές. Φέτος το GNTM είχε δύο μεταγραφές, αυτό είναι θετικό. Τα κορίτσια και τα δύο θα πάνε καλά όπου και να πάνε. Δεν ξέρω τι σημαίνει “δεν ήταν καλές οι σχέσεις της Καγιά με την Ηλιάνα”, γιατί πάντα περνάγαμε ωραία στα γυρίσματα. Εγώ δεν θα μιλήσω ποτέ για κάποιον άλλον». Δείτε εδώ τα παιδιά της Ζενεβιέβ Μαζαρί.