Τέλος η Μαρέβα Μητσοτάκη από την Zeus + Dione - Τι συνέβη;

Αυτός είναι ο λόγος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τέλος η Μαρέβα Μητσοτάκη από την Zeus + Dione - Τι συνέβη;

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη αποχωρεί από όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας Zeus + Dione και η είδηση κάνει το γύρω του διαδικτύου. Τι συνέβη;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Γκραμπόφσκι αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Zeus + Dione λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ωστόσο η Δήμητρα Κολοτούρα θα συνεχίσει την πορεία της εταιρείας.

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες πώλησης των μετοχών της εταιρείας Zeus + Dione, ενώ παράλληλα προτίθεται να αποχωρήσει και από την αντιπροεδρία της οργάνωσης Endeavor στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια δύσκολη απόφαση για την κυρία Γκραμπόφσκι, καθώς ο οίκος Zeus + Dione ήταν ένα δικό της δημιούργημα, ενώ το παράρτημα της Endeavor στην Ελλάδα είχε ιδρυθεί από την ίδια.

Η επαγγελματική σταδιοδρομία της κυρίας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη ξεκίνησε το 1996 από την Deutsche Bank. Το 2007 ίδρυσε την MG Capital Advisors SA και το 2010 την Eternia Capital. Στον χώρο της μόδας μπήκε το 2012, μαζί με τη φίλη της Δήμητρα Κολοτούρα, ιδρύοντας τον οίκο Ζeus + Δione έπειτα από πρόταση του σεναριογράφου του «Κυνόδοντα», Ευθύμη Φιλίππου. Ωστόσο, στην οικογένεια Μητσοτάκη έχουν και χαρές. Δείτε τι έγινε.

Πηγή: iefimerida.gr

Εντυπωσίασε η Μαρέβα Μητσοτάκη στο εξωτερικό με την σικάτη εμφάνισή της πριν γίνει γνωστό το τέλος της από την Zeus + Dione

Το τελευταίο διήμερο η Μαρέβα Μητσοτάκη συνοδεύει τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην επίσημη επίσκεψη που πραγματοποιεί στο Ισραήλ και μάγεψε με την εμφάνισή της.

Στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Πρώτη Κυρία της Ελλάδος μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Ισραήλ.

Μαρέβα Μητσοτάκη στο Ισραήλ

Δείτε τις φωτογραφίες της Μαρέβα Μητσοτάκη από την εμφάνισή της!

Όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα ασπρόμαυρο συνολάκι που αποτελείται από άσπρο μπλουζάκι, ασορτί μακρύ σακάκι και μια μαύρη αέρινη παντελόνα που αναδεικνύει την ιδιαίτερη αίσθηση του στυλ της. Αρκέστηκε σε ένα απλό κόσμημα στο λαιμό και στα απαραίτητα γυαλιά ηλίου όταν βρίσκονταν σε εξωτερικό χώρο. Μάλιστα, ήταν προετοιμασμένη να προσαρμόσει στην εμφάνισή της καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας και ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες των χώρων που επισκέφθηκε, αφού άλλαξε και τα παπούτσια της.

Πιο συγκεκριμένα, στην υποδοχή της από την Πρώτη κυρία του Ισραήλ, Σάρα Νετανιάχου, η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε να φορέσει ψιλοτάκουνα μαύρα πέδιλα ενώ αργότερα, η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, επισκέφθηκε την Πατριαρχική Σχολή των Σιών στο Ισραήλ και την Πατριαρχική Βιβλιοθήκη όπου άλλαξε παπούτσια και φαίνεται να φοράει sneakers. Το look της ολοκληρώνει με μια απλή τσάντα.

Σε κάθε ταξίδι του πρωθυπουργού στο οποίο τον συνοδεύει η σύζυγός του δεν είναι λίγες οι φορές που έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της, με τα ρούχα που επιλέγει να φορέσει. Τον Φεβρουάριο μάλιστα, σε επίσκεψη της στο Άμπου Ντάμπι εμφανίστηκε χωρίς μαντήλα, δείτε την εμφάνισή της εδώ