«Τρελός» ο Χταπόδιας - Τι το απίστευτο έκανε για τα μάτια της Στέλλας Μιζεράκη;

Και όμως το τόλμησε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τρελός» ο Χταπόδιας - Τι το απίστευτο έκανε για τα μάτια της Στέλλας Μιζεράκη;

Φουλ ερωτευμένοι είναι η Στέλλα Μιζεράκη και ο Χταπόδιας και το απέδειξαν με μια απίστευτη κίνηση. Για τα μάτια της νικήτριας του Power of love, ο Instagramer έκανε τατουάζ στο πόδι του το πρόσωπο της καλής του.

Την είδηση έκαναν γνωστή στο Πρωινό και συγκεκριμένα η Νάνσυ Παραδεισανού η οποία καθημερινά μας μεταφέρει τα νέα που κυκλοφορούν στα social media, αλλά και τα hot νέα της showbiz.

Χταπόδιας Στέλλα Μιζεράκη Τατουάζ

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, ο Χταπόδιας έκανε ένα μεγάλο τατουάζ στο πόδι του το πρόσωπο της Στέλλας Μιζεράκη, έπειτα από μόλις δυο μήνες που βρίσκονται σε σχέση.

Η Στέλλα Μιζεράκη είχε κάνει και μια αποκάλυψη για το μνημόσυνο του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο πριν από ένα χρόνο την ημέρα των γενεθλίων του. Γιατί η μητέρα του αποφάσισε να φορέσει λευκά;

Στέλλα Μιζεράκη: Έκανε την πιο ανατρεπτική αλλαγή στα μαλλιά της - Το ίδιο χρώμα τα έβαψε και ο Χταπόδιας

Η Στέλλα Μιζεράκη έκανε την πιο ανατρεπτική αλλαγή στα μαλλιά της, αφού τα έβαψε το πιο έντονο και κοριτσίστικο χρώμα.Η ίδια δεν έβαψε όλο το μαλλί της, ωστόσο πρόσθεσε κάποιες ροζ τούφες που της ταιριάζουν πολύ.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αγάπης, Power of love, έβαψε τα μαλλιά της ροζ και της πηγαίνουν πολύ αφού δίνουν μια κοριτσίστικη νότα στο στυλ της.

Η ίδια πειραματίζεται συχνά και δεν διστάζει να κάνει αλλαγές στα μαλλιά της, οι οποίος όμως συνήθως έχουν να κάνουν με extensions αφού το μόνιμο χρώμα της είναι το ξανθό. Η ίδια που είχε αναφέρει και σε δηλώσεις της, κινήθηκε νομικά, και τώρα επιτέλους κατάφερε να πάρει πίσω τον λογαριασμό της που της τον είχαν χακάρει πριν από λίγο καιρό.

Δείτε την αλλαγή: