The 2night show: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ονόματα που θα μας κρατήσουν παρέα με τις ιστορίες τους

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
The 2night show: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μέσα από ανακοίνωση του ΑΝΤ1, έγιναν γνωστοί οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην αποψινή εκπομπή του The 2night show. Αυτά είναι τα πρόσωπα που θα βάλουν «φωτιά» στην τηλεθέαση.

Αυτοί είναι οι καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Απόψε στις 24:00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τον Ιωάννη Παπαζήση. Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, ο αγαπημένος ηθοποιός μιλάει για τα ανέμελα εφηβικά του χρόνια στη Δράμα, τότε που τον θεωρούσαν κάποιοι «ξεγραμμένο χαρτί», αλλά και για το πώς κατάφερε να μπει στο Εθνικό θέατρο και να ανατρέψει την εικόνα που είχαν όλοι για εκείνον. Πόσο τον έχει επηρεάσει η πατρότητα και πόσο έχει αλλάξει τις προτεραιότητες στη ζωή του; Τέλος, αναφέρεται στη συμμετοχή του στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Κόκκινο Ποτάμι», και στην αλλαγή της εικόνας που είχε ο κόσμος, στην Ελλάδα, για τον ποντιακό ελληνισμό.

The 2night show  Γρηγόρης Αρναούτογλου

Στην παρέα του «The 2Night Show» και ο Γρηγόρης Γκουντάρας μαζί με τη σύζυγό του Ναταλί Κάκκαβα. Το αγαπημένο ζευγάρι μιλά για τη γνωριμία τους, τους δεσμούς αγάπης και αφοσίωσης, καθώς και τα δέκα χρόνια έγγαμου βίου. Η Ναταλί δηλώνει πως η μοναδική οικογένεια που έχει είναι ο Γρηγόρης και τα παιδιά τους, ενώ ο Γρηγόρης δεν καταφέρνει να κρύψει τη συγκίνησή του, μιλώντας για την απώλεια των γονιών του. Τέλος, το ζευγάρι εξηγεί πώς η ανεργία, που χτύπησε δύο φορές την πόρτα τους, κατάφερε να τους οδηγήσει σε νέα επαγγελματικά βήματα.

Η Μαρία Αντουλινάκη, η αγαπημένη «Αγορίτσα» από τις «Άγριες Μέλισσες» δίνει την πρώτη της συνέντευξη στον Γρηγόρη. Η ταλαντούχα ηθοποιός μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην καραντίνα, για την κατάθλιψη και πώς την αντιμετώπισε, καθώς και για τα οικονομικά προβλήματα και την ανεργία. Τέλος, μοιράζεται μαζί μας τις ξεκαρδιστικές στιγμές από τα παρασκήνια των «Άγριων Μελισσών», ενώ αποκαλύπτει αν υπάρχουν κρυφοί έρωτες, όταν σβήνουν τα φώτα στο Διαφάνι.

Καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε βρεθεί και ο Νίκος Μουτσινάς και είχε κάνει μια αποκάλυψη χωρίς ενδοιασμούς για την προσωπική του ζωή.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το The 2night show κάνει χαμό στην τηλεθέαση

Χαμός έγινε με την τηλεθέαση της prime time ζώνης της Πέμπτης 10/6! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1, όχι απλά πέρασε τους πάντες με την εκπομπή The 2night show, αλλά είχε και τεράστια διαφορά στα ποσοστά!

Ο Γρηγόρης μετά την καραντίνα φαίνεται πως επέστρεψε δυναμικά και με όρεξη αυτό που κάνει να το απογειώσει και... σύμφωνα με όσα καταγράφουν τα κοντέρ της AGB το καταφέρνει μια χαρά. Πολλοί τον είχαν κατηγορήσει στο παρελθόν πως η επιτυχία του κρύβεται στα πρόσωπα από την σειρά Άγριες Μέλισσες που πήγαιναν για συνεντεύξεις αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν ισχύει.

Συγκεκριμένα καλεσμένοι στο πλατό του το βράδυ της Πέμπτης ήταν η αγαπημένη τηλεοπτική "Δεβόρα" από την σειρά Εκείνες κι εγώ που αποκάλυψε τον ρατσισμό και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, δείτε εδώ όλα όσα είπε, αλλά και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη που έκανε αποκαλύψεις και για τον χωρισμό του με την Βάσω Λασκαράκη - δείτε εδώ όσα αποκάλυψε.

νούμερα τηλεθέασης The 2night show Πέ,πτη 10/6

Με αυτή την δομή κατάφερε να χτυπήσει το απίστευτο 20,3% στο δυναμικό κοινό και να αφήσει κατά πολύ πίσω του τον ανταγωνισμό.

Late night

  • ΑΝΤ1: The 2night show 20.3
  • ALPHA: Βασικός ύποπτος 8,1
  • STAR: Penthouse North 14.7
  • ΣΚΑΙ: SWAT 6.1
  • Mega: Safe sex 2.3

Αναλυτικά τα τέταρτα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1

  • 24,1
  • 23,2
  • 20,2
  • 19,4
  • 20
  • 21,2
  • 15,3
  • 18,7