MasterChef: Το δημόσιο ευχαριστώ του Σταύρου Βαρθαλίτη στον Πάνο Ιωαννίδη

Και η απάντηση του κριτή!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: Το δημόσιο ευχαριστώ του Σταύρου Βαρθαλίτη στον Πάνο Ιωαννίδη

Το δημόσιο ευχαριστώ του Σταύρου Βαρθαλίτη στον Πάνο Ιωαννίδη μετά το MasterChef και η απάντηση του ίδιου του κριτή. Οι δυο άντρες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλο.

Ο μεγάλος νικητής του φετινού MasterChef ήταν ο Σταύρος Βαρθαλίτης από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη και ο χαμός στα social media είναι μεγάλος.Ο νεαρός chef, ωστόσο, μέσα από το Instagram του στέλνει το δικό του μήνυμα για τον μέντορά του.

«Πάνος Ιωάννιδης, το όνομα του μέντορα μου που μου έδωσε μια θέση στην ομάδα του και στο παιχνίδι. Χωρίς αυτή την ευκαιρία δεν θα είχα μπορέσει να ξεδιπλώσω όλο αυτό το απαράμιλλο χιούμορ και τη μαγειρική τρέλα που αγαπήσατε και εκτιμήσατε επειδή ήταν η αλήθεια μου! Σε ευχαριστώ πολύ σεφ από καρδιάς!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ανέβασε στο Instagram του μια φωτογραφία με τον Πάνο Ιωαννίδη.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε εδώ επίσης ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη με εκείνον και την Σταματίνα Τσιμτσιλή πίσω από τις κάμερες του ALPHA.

Η απάντηση του Πάνου Ιωαννίδη στον Σταύρο Βαρθαλίτη

Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και την Μαρία Κοκολάκη μίλησε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο αγαπημένος κριτής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον νικητή του MasterChef, Σταύρο Βαρθαλίτη, λέγοντας: “Ανυπομονούμε για το επόμενο MasterChef. Ο νικητής εύχομαι να είναι χαρούμενος. Σε κάθε MasterChef έχουμε τον νικητή, ο οποίος το αξίζει, αλλιώς δεν θα ήταν νικητής.”

Όσον αφορά τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο, ο Πάνος Ιωαννίδης είπε: “Τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο θα ξεκινήσουν κατά τον Οκτώβριο- Νοέμβριο, όπως κάθε χρόνο με την ίδια ομάδα πάντα.”