Κατερίνα Καραβάτου: "Ο Κρατερός δεν είναι ούτε σήμερα μαζί μας! Τα πράγματα..."

Η τελευταία ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Καραβάτου:

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα ο Κρατερός Κατσούλης δεν εμφανίστηκε Στην Φωλιά των Κου Κου και η Κατερίνα Καραβάτου ενημέρωσε τους τηλεθεατές για την κατάσταση της υγείας του!

Καθησυχαστική και ήρεμη με ένα χαμόγελο στα χείλη είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Κρατερός δεν είναι ούτε σήμερα μαζί μας. Όμως πηγαίνουν τα πράγματα πολύ καλύτερα, οπότε θα είναι κοντά μας πιστεύω πολύ-πολύ σύντομα», ανέφερε η παρουσιάστρια και σύζυγός του χωρίς να αναφέρει ξανά τι ακριβώς συμβαίνει.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες στο νοσοκομείο είχε βρεθεί και η κόρη του ζευγαριού.

Πρόβλημα υγείας για τον Κρατερό Κατσούλη - Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου

τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του Κρατερού Κατσούλη

Όπως ανακοινώθηκε στον αέρα του STAR πριν από τρεις ημέρεες δια στόματος Κατερίνας Καραβάτου ο Κρατερός Κατσούλης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και δεν βρέθηκε στο πλατό των Κου Κου.

Να σημειωθεί πως από την εκπομπή σήμερα απουσιάζει και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αφού ο πατέρας έφυγε από την ζωή και σήμερα είναι η κηδεία. (δείτε την συγκινητική του ανάρτηση)

Τα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου

«Καλημέρα σε όλους. Είμαστε εδώ. Όχι όλοι. Είναι σαφές εδώ. Είμαστε εδώ στη φωλιά μας και είμαστε όσοι μπορούμε να είμαστε. Για τον Στέφανο σας έχουμε μιλήσει. Δεν είναι μαζί μας ούτε ο Κρατερός μας σήμερα. Ορισμένα πράγματα δεν μας πάνε καλά. Έχει ένα πρόβλημα με την υγεία του και για αυτό δεν είναι μαζί μας σήμερα. Εμείς οι υπόλοιποι θα είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τη δουλειά όλων αυτών των ανθρώπων που δουλεύουν σκληρά για την εκπομπή. Όπως ξέρετε, δυσκολίες, μικρότερες ή μεγαλύτερες συμβαίνουν σε όλους. Είμαστε εδώ για να τα περνάμε όλα μαζί με αισιοδοξία, κέφι και χαρά»