Μαρία Μπέη - Δημήτρης Μπέλλος: Η φωτογραφία και το τρολάρισμα Σταύρου Βαρθαλίτη - Σταυρή Γεωργίου

Θα λιώσετε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Μπέη - Δημήτρης Μπέλλος: Η φωτογραφία και το τρολάρισμα Σταύρου Βαρθαλίτη - Σταυρή Γεωργίου

Μια απίστευτη φωτογραφία δημοσίευσε ο Δημήτρης Μπέλλος στο λογαριασμό του στο Instagram μαζί με τη Μαρία Μπέη και δίπλα τους τον... Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Σταυρή Γεωργίου να τους τρολάρουν, λόγω της πόζας τους.

Όλοι οι παίκτες έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητα τους και σχεδιάζουν τα επαγγελματικά τους βήματα μετά το παιχνίδι. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που πρώην συμπαίκτες έχουν συναντηθεί και έχουν πραγματοποιήσει κοινή έξοδο.

Πρόσφατα Σταύρος Βαρθαλίτης, μαζί με τον Σταυρή Γεωργίου βρέθηκε με την Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο και τράβηξαν μια φωτογραφία, την οποία ανέβασαν στο Instagram.

“Οι Originals @maria_mpei_official_ και οι αντιγραφές @stavrosvarthalitis και @stavros_geo!!! Τίμια προσπάθεια αλλά σας έλειπε το βιβλίο”, έγραψε μάλιστα ο Δημήτρης Μπέλλος στην λεζάντα της ανάρτησης του. Δείτε εδώ το επόμενο βήμα που έκανε ο Μπέλλος στη σχέση του με τη Μαρία.

Μαρία Μπέη Δημήτρης Μπέλλος Σταύρος Βαρθαλίτης Σταυρής Γεωργίου

Δημήτρης Μπέλλος: Λαμβάνει υβριστικά μηνύματα για την Μαρία - "Άσε αυτή την στρίγκλα, την..."

Ο Δημήτρης Μπέλλος παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και στην Κατερίνα Μπούσιου αναφερόμενος σε όλους και σε όλα! Μεταξύ άλλων αποκάλυψε τα υβριστικά μηνύματα που λαμβάνει για την Μαρία Μπέη.

Την πρώτη μέρα που και οι δύο ήσασταν πια εκτός «MasterChef» νιώσατε και λίγο απελευθερωμένοι; Ήταν μια ευκαιρία να γνωριστείτε από την αρχή μεταξύ σας;

Δεν υπήρξε κάποια ιδιαίτερη διαφορά, εκτός του ότι τώρα έχουμε την ευκαιρία να πάμε μια βόλτα οι δυο μας, να κάνουμε πράγματα μεταξύ μας χωρίς να σχολιάσει κανείς! (γέλια) Όσο δύσκολο και να είναι αυτό λόγω της δημοσιότητας που έχουμε από το παιχνίδι. Με τη Μαρία θέλαμε να δούμε πώς θα είμαστε ως ζευγάρι έξω από το παιχνίδι, το είχαμε συζητήσει. Δεν ξέρουμε μέχρι πού θα φτάσει, προς το παρόν όλα είναι μια χαρά μεταξύ μας.

Έλαβες μηνύματα στα social media από θαυμάστριές σου που σου ζητούσαν να τη χωρίσεις;

Μου έχουν γράψει «άσε αυτή τη στρίγγλα, την γκρινιάρα, την άσχημη!». Κάποιες φορές τους απαντούσα για πλάκα, μετά βαριόμουν και έβαζα τη Μαρία να τους απαντά! (γέλια)

Επειδή είναι επίσης πολύ καλή σεφ, θα ήθελες κάποια στιγμή να συνεργαστείτε ή φοβάσαι μήπως δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ σας;

Κάναμε ήδη ένα τεστ και δουλέψαμε με τη Μαρία για δύο μέρες στο εστιατόριο ενός φίλου μου στη Θεσσαλονίκη. Είναι πολύ καλή η Μαρία, αλλά έχουμε αποφασίσει να μη δουλεύουμε συνέχεια μαζί.

Πώς σου φάνηκε το αποτέλεσμα του τελικού;

Δεν πίστευα ότι ο Σταυρής θα έφτανε μέχρι τον τελικό, επειδή τον τελευταίο καιρό παρουσίασε μια «κοιλιά» μέσα στο παιχνίδι, είχε κουραστεί, όπως και εγώ. Λειτούργησε όμως το πείσμα του περισσότερο από το δικό μου. Πίστευα ότι θα νικούσε τον Σταύρο. Είναι όμως και οι δύο εξαιρετικοί. Ο Σταύρος είναι πιο ισορροπημένος μάγειρας, πιο διαβασμένος. Ο Σταυρής ήταν επίσης πολύ καλός, αλλά δεν μπορούσε να σκεφτεί έξω από το «κουτί», να κάνει ένα βήμα πίσω όταν έκανε λάθος. Ήταν απόλυτος. Δείτε και για ποιο λόγο αρνήθηκε την πρόταση της Ελένης Μενεγάκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΕ ΜΟΝΟ 1,5 ΕΥΡΩ