Κάτια Ζυγούλη: Φωτογραφία από το πατρικό σπίτι της συζύγου του Σάκη Ρουβά

Δείτε πως ήταν μπέμπα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάτια Ζυγούλη: Φωτογραφία από το πατρικό σπίτι της συζύγου του Σάκη Ρουβά

Η Κάτια Ζυγούλη μπορεί να μην είναι καθημερινή χρήστης του Instagram, ωστόσο όπου κάνει κάποια ανάρτηση, μας εντυπωσιάζει. Σε μια από τις πρόσφατες, η σύζυγός του Σάκη Ρουβά μας έδειξε μια φωτογραφία από το πατρικό της σπίτι.

Η Κάτια Ζυγούλη, είχε ποζάρει σε ηλικία ενός περίπου έτους στη στράτα της να κάνει τα πρώτα της βηματάκια. Οι γονείς της, της είχαν φορέσει ένα κατακόκκινο φορμάκι και ήταν αξιολάτρευτη.

«Εγώ πριν κλείσω τον πρώτο χρόνο ζωής , στην Θεσσαλονίκη. Για κάποιο λόγο που δεν ξέρω, μου φοράνε μόνο κόκκινα, ένα χρώμα που δεν προτιμώ σήμερα . Αν έπρεπε να δώσω μια συμβουλή στον μικρότερο μου εαυτό, είναι αυτή που λέω και στα παιδιά μου: Η αυτοεκτίμηση μας να χτίζεται από αυτά που αισθανόμαστε εμείς οι ίδιοι και όχι από την κριτική των άλλων», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της. Δείτε την πιο τρυφερή φωτογραφία των 4 παιδιών τους.

Βίντεο από το τριώροφο σπίτι της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά - Είναι όλα μπορντό στο σαλόνι

Απίστευτο είναι το σπίτι που μένει η Κάτια Ζυγούλη μαζί με το σύζυγο της, Σάκη Ρουβά και τα τέσσερα παιδιά τους. Μάλιστα, το μοντέλο που διατηρεί το δικό της κανάλι στου Youtube, δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το σαλόνι του, το οποίο είναι όλο σχεδόν μπορντό.

Το ζευγάρι έχει καταφέρει να «χτίσει» μια πολύ όμορφη και δυνατή οικογένεια. Τόσο το μοντέλο, όσο και ο τραγουδιστής έχουν κύρια προτεραιότητα τα τέσσερα παιδιά τους και είναι όσο περισσότερο μπορούν στο πλευρό τους.

Η οικογένεια για την Κάτια Ζυγούλη και τον Σάκη Ρουβά είναι η κύρια προτεραιότητα τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν αναρτήσει διάφορες φωτογραφίες από τα παιχνίδια του και τις βόλτες τους. Το ζευγάρι έχει και στα τέσσερα παιδιά του τεράστια αδυναμία.

Η Κάτια Ζυγούλη εκτός από το να παίζει με τα παιδιά της, περνάει και ώρα φτιάχνοντας βίντεο για το προσωπικό της κανάλι στο Youtube. Μέσω από το συγκεκριμένο μέσω δικτύωσης έχει κάνει διάφορες αποκαλύψεις αλλά και challenge.

Σε ένα βίντεο λοιπόν μας έδειξε και το πανέμορφο σαλόνι της, στο οποίο είναι τα περισσότερα έπιπλα σε μπορντό αποχρώσεις. Σου περνάει ένα ζεστό συναίσθημα από την διακόσμηση. Και πως ξέρουμε πως το σπίτι της είναι διώροφο; Από ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες ημέρες μαζί με την με την μεγάλη της κόρη στο οποίο χόρευαν.Το είδαμε και πάθαμε πλάκα καθώς είναι απίστευτο.