Άγριες Μέλισσες: Αδιανόητη αποκάλυψη! Δυο ζευγάρια έχουν δημιουργηθεί πίσω από τις κάμερες

Έσκασε «βόμβα» από ηθοποιό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Αδιανόητη αποκάλυψη! Δυο ζευγάρια έχουν δημιουργηθεί πίσω από τις κάμερες

Η Μαρία Αντουλινάκη, η ηθοποιός που υποδύεται την “Αγορίτσα” από τις Άγριες Μέλισσες έδωσε την πρώτη της μεγάλη συνέντευξη στο “The 2night Show” και έκανε μια αδιανόητη αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, έχουν δημιουργηθεί δυο ζευγάρια πίσω από τις κάμερες.

Η ηθοποιός μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό απίστευτες στιγμές που έχουν σημειωθεί στα παρασκήνια της σειράς του ΑΝΤ1, ενώ έκανε γνωστό πως υπάρχουν δύο κρυφοί έρωτες ανάμεσα σε πρωταγωνιστές.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι σε αυτή τη δουλειά. Μπορεί να μην το δείχνω, αλλά το ευχαριστιέμαι πραγματικά που παίζω στις Άγριες Μέλισσες. Δεν μπορώ να γυρίσω σκηνές με τον Κωστή Σαββιδάκη, τον βλέπω και γελάω, με πιάνει νευρικό γέλιο, που δεν μπορώ να το ελέγξω.

Στις δύο σκηνές που έχουμε παίξει μαζί, κρύβομαι πίσω από κάποιον άλλον για να μη φαίνεται ότι τραντάζομαι ολόκληρη από το γέλιο. Με την Κάτια Δανδουλάκη δεν γελάμε την ώρα του γυρίσματος, γελάμε πριν, στις πρόβες, και μετά», είπε αρχικά η Μαρία Αντουλινάκη. Δείτε εδώ το τέλος της Θεοδοσίας που θα γραφτεί στις Άγριες Μέλισσες όπως ανακοίνωσε και η ίδια σήμερα μέσα από την εκπομπή 'Στην Φωλιά των Κου Κου'.

Άγριες Μέλισσες ζευγάρια

Η αποκάλυψη για τα ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί στις Άγριες Μέλισσες πίσω από τις κάμερες

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τη Μαρία Αντουλινάκη αν υπάρχει έρωτας ανάμεσα στους ηθοποιούς, με την ίδια να απαντάει:

«Σιγά μη σου πω ονόματα! Αλλά έχει παίξει! Μα καλά, πίστευες ότι δεν θα υπάρχει; Είμαστε πόσα άτομα. Είναι απολύτως φυσιολογικό να συμβεί. Είναι ένας έρωτας που… οσμίζομαι και ένας που είναι φανερός».

Ωστόσο, «βόμβα» θα σκάσει σε λίγες ημέρες στο Διαφάνι με τις αποκαλύψεις που θα γίνουν. Μια από αυτές είναι πως θα γίνει γνωστό σε δυο πρωταγωνιστές πως είναι ξαδέλφια και θα πρέπει να χωρίσουν. Το αποκλειστικό για τις Άγριες Μέλισσες που έχουμε, είναι σοκαριστικό. Δείτε το εδώ.