Ακόμη μια αποχώρηση από θεατρική παράσταση - Τη θέση τραγουδιστή παίρνει πρόσωπο του OPENtv

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ακόμη μια αποχώρηση από θεατρική παράσταση - Τη θέση τραγουδιστή παίρνει πρόσωπο του OPENtv

Ακόμη μια αποχώρηση είχαμε από θεατρική παράσταση που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα. Ωστόσο, αυτή τη φορά ήδη έχει βρεθεί όπως φαίνεται ο αντικαταστάτης του ρόλου και είναι πρόσωπο του OPEN.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου», έγινε μια αλλαγή στη διανομή της παράστασης «Το κλουβί με τις τρελές».

Ο Ίαν Στρατής αποχώρησε από το πρωταγωνιστικό καστ, με τον παραγωγό Μαυρίκιο Μαυρικίου να έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του.

Όπως δείχνουν τον ρόλο του Ίαν Στρατή αναμένεται να πάρει ο Άρης Μακρής και σύντομα πρόκειται να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις και να πέσουν οι υπογραφές. Να σημειώσουμε πως πρόσφατα ο Άρης Μακρής χώρισε με τη σύντροφό του και δείτε τι απάντησε η ίδια.

Άρης Μακρής OPEN

Πρόσφατα είχαμε ακόμη μια αποχώρηση από θεατρική παράσταση η οποία ήταν «βόμβα»

Τον Πέτρο Φιλιππίδη «άδειασε» επαγγελματικά ο Παύλος Χαϊκάλης, καθώς όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Happy Day, σήμερα το πρωί, ο ηθοποιός αποχώρησε από την θεατρική παράσταση του, στα ξαφνικά αφήνοντας τον ξεκρέμαστο.

Σύμφωνα με ακούσαμε στο Happy Day, υπήρξε διαφωνία ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς, με αποτέλεσμα ο Παύλος Χαϊκάλης μετά την συνέντευξη που έδωσε για να την προμοτάρει να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει.

Παύλος Χαϊκάλης Πέτρος Φιλιππίδης

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Παύλος Χαϊκάλης αποχωρεί από τη συγκεκριμένη παράσταση, καθώς ήταν να συνεργαστούν στο ίδιο έργο το 2015.

Προφανώς κάποια λογομαχία μεταξύ των δύο οδήγησε στη ρήξη, αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες ο Παύλος Χαϊκάλης μπήκε στο χειρουργείου. Τι συνέβη δείτε εδώ.