Πόσο; Αυτή είναι η ηλικία της Μαρίας Ηλιάκη - Τόσα κεράκια θα έχει πάνω η τούρτα της σήμερα

Δεν της φαίνεται καθόλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πόσο; Αυτή είναι η ηλικία της Μαρίας Ηλιάκη - Τόσα κεράκια θα έχει πάνω η τούρτα της σήμερα

Γενέθλια έχει σήμερα η αγαπημένη Μαρία Ηλιάκη και τα κεράκια που θα έχει πάνω στην τούρτα της δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως θα είναι... τόσα! Φαίνεται πολύ μικρότερη σε ηλικία.

Η παρουσιάστρια η οποία είναι ενεργή στα social media, θέλησε να προετοιμαστεί κατάλληλα για τα γενέθλιά της γι’ αυτό και έφτιαξε τα μαλλιά της!

Η Μαρία Ηλιάκη κράτησε το λαμπερό της ginger χρώμα εμπιστευόμενη τον Νικόλα Βιλλιώτη και σχολίασε στο instagram της «Δε γίνεται να κάνω αύριο γενέθλια με ρίζα!»!

Μαρία Ηλιάκη ηλικία

Η Μαρία μεγαλώνει και όσο τα χρόνια περνούν, είναι πιο λαμπερή και όμορφη! Η ηλικία της αν θέλετε να ξέρετε είναι 43... απίστευτο; Έξαλλη η Μαρία Ηλιάκη - «Μην καταπιείς τη γλώσσα σου...»

Μαρία Ηλιάκη: Η ηλικία, το αληθινό ύψος, τα κιλά και 10 πράγματα που δεν ήξερες

Ποια είναι πραγματικά η αγαπημένη παρουσιάστρια, Μαρία Ηλιάκη; Υπάρχουν πτυχές της ζωής της που μέχρι σήμερα δεν ήξερες. Ποια η ηλικία της, τα κιλά και το ύψος της; Παρακάτω θα βρεις μια λίστα με τα 10 πιο σημαντικά highlights της ζωής της.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι μια από τις πιο λαμπερές και χαμογελαστές παρουσίες της εγχώριας showbiz. Μπορεί πλέον να έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram βρίσκεται σε συνεχόμενη επαφή.

Μαρία Ηλιάκη κιλά ύψος ηλικία

10 πράγματα για την Μαρία Ηλιάκη που δεν ήξερες - Τα κιλά, το αληθινό της ύψος και η ηλικία της

  • Η Μαρία Ηλιάκη γεννήθηκε το 26 Ιουνίου του 1978 και κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα από το χωριό Άγιοι Δέκα.Έχει ύψος 1,69 και είναι 58 κιλά ενώ το περισσότερο που έχει φτάσει είναι τα 67 κιλά. Μάλιστα, έχουμε αναλυτικά την διατροφή με την οποία κρατά τα κιλά της σταθερά! Δείτε την εδώ
  • Η Μαρία Ηλιάκη σπούδασε στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου των Αθηνών. Η πρώτη της επαφή με τα μέσα ενημέρωσης ήταν στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΥΑ FM 106.6.
  • Η Μαρία Ηλιάκη έκανε το ντεμπούτο της στην εκπομπή Πρωινό Κους Κους το 2004, η οποία ένα χρόνο αργότερα μεταφέρθηκε στη μεσημεριανή ζώνη και μετονομάστηκε σε Κους κους το μεσημέρι.
  • To 2004, παρουσίασε την εκπομπή Με την καλή έννοια βέβαια μαζί με το Δημήτρη Παπανώτα.
  • Από το 2009 μέχρι το 2014, παρουσίαζε με το Νίκο Μουτσινά την εκπομπή Δέστε τους στο ίδιο κανάλι. Παράλληλα το 2009 σε ραδιοφωνικό επίπεδο παρουσίαζε μαζί με το Μάκη Πουνέντη το πρωινό μαγκαζίνο στον Ρυθμός 94.9 ώσπου το 2012 έκαναν και οι δύο μεταγραφή στο Λάμψη 92.3. Ενάμιση χρόνο αργότερα, η Μαρία αποχώρησε από το ραδιοσταθμό.
  • Τις χρονιές 2010 και 2011 παρουσίασε μέσα απ' τη συχνότητα του Alpha το καρναβάλι του Ρέντη.
  • Το 2013 δημιούργησε τη δική της προσωπική ιστοσελίδα με τίτλο www.mariailiaki.gr.
  • Τον Αύγουστο του 2014 η Μαρία Ηλιάκη εντάχθηκε στο δυναμικό της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ για να συνεργαστεί ξανά με το Μάκη Πουνέντη, αυτή τη φορά τηλεοπτικά. Η εκπομπή τους Αυτά είναι... ξεκίνησε να προβάλλεται στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού από τις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ σταμάτησε άδοξα την 21η Ιανουαρίου του 2015.
  • Τον Οκτώβριο του 2014 συμμετείχε και στο φιλανθρωπικό show χορού του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 Dancing with the stars και κατέκτησε την 8η θέση ενώ από την επόμενη σεζόν εντάχθηκε στην ομάδα του Πρωινού στο ίδιο κανάλι.
  • Τον Οκτώβριο του 2016 η Μαρία Ηλιάκη επανήλθε στο δυναμικό του Alpha TV παρουσιάζοντας ξανά με το Νίκο Μουτσινά την εκπομπή Ξαναδέστε τους η οποία αποτελεί τη συνέχεια και μετεξέλιξη του Δέστε τους και σταμάτησε άδοξα στις 23 Φεβρουαρίου 2017. Μάλιστα, η Μαρία Ηλιάκη τότε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό, είχε μιλήσει για το τι πραγματικά συνέβη και τελείωσε η εκπομπή έτσι άδοξα - δείτε εδώ όλα όσα είπε.