Έκτακτη ανακοίνωση από το Open

Τι αλλάζει;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Έκτακτη ανακοίνωση από το Open

Έκτακτη ανακοίνωση από το Open. Η ανακοίνωση αναφέρει: Από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του OPEN, αλλάζει ώρα και θα μεταδίδεται στις 19:00.

Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του OPEN NEWS, υπό την καθοδήγηση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης Χρήστου Παναγιωτόπουλου, βρίσκεται πάντα στην καρδιά των πολιτικών, διεθνών και οικονομικών εξελίξεων, καταγράφοντας τα γεγονότα της επικαιρότητας, λεπτό προς λεπτό. Η δυνατή ομάδα των διεθνών ανταποκριτών και ρεπόρτερ του OPEN μεταφέρουν καθημερινά τον παλμό των εξελίξεων, ενώ αναλύονται όλα τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία.

Με τη Νίκη Λυμπεράκη (από Δευτέρα έως Παρασκευή) και τη Στέλλα Γκαντώνα (το Σαββατοκύριακο), το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του OPEN δίνει τον λόγο στους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας με ψυχραιμία, αμεσότητα, αξιοπιστία. Από το Πρωινό στο Opentv; Στη φόρα το άγνωστο ραντεβού

Έκτακτη ανακοίνωση για το Opentv

Ακολουθεί το NON PAPER διάψευσης της εταιρίας Dimera Media Investments σχετικά με τα πλήρως αναληθή δημοσιεύματα που αναφέρονται σε συζητήσεις του μετόχου με τρίτους για το Opentv και την φερόμενη απεμπλοκή της από την τηλεοπτική αγορά.

Η έκτακτη ανακοίνωση που αφορά το Open και τα αναληθή δημοσιεύματα

Η εταιρία Dimera Media Investments, μοναδικός μέτοχος της εταιρίας Ραδιοτηλεοπτικής Α.Ε.(τηλεοπτικός σταθμός OPEN), διαψεύδει κατηγορηματικά και σε όλους τους τόνους τα ανυπόστατα και ψεύδη σενάρια που διακινούν κακόβουλα και υποκινούμενα δημοσιεύματα σχετικά με υποτιθέμενες συζητήσεις της με τρίτους για το OPEN και σχετικά με την φερόμενη απεμπλοκή της από την τηλεοπτική αγορά.

ανακοίνωση του Open για αναληθή δημοσιεύματα

Η Dimera Media Investments καθιστά κατηγορηματικά σαφές πως θα συνεχίσει δυναμικά και με συνέπεια την επενδυτική της δραστηριότητα στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, επιδιώκοντας την περαιτέρω ανάπτυξή του.

TAGS