Ναταλία Γερμανού: Η ανακοίνωση της για την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται»

Πότε ρίχνει αυλαία;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: Η ανακοίνωση της για την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται»

Με πολύ κέφι ξεκίνησε σήμερα την εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού και θέλησε να κάνει μια ανακοίνωση για το «Καλύτερα δεν γίνεταθι» που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Η παρουσιάστρια, αναφέρθηκε τόσο στο τέλος της εκπομπής για την τηλεοπτική σεζόν, αλλά και στην επιστροφή της από τον Σεπτέμβρη.

«27 ολόκληρες ημέρες πέρασαν από τον Ιούνιο που σημαίνει ότι σε 4 εβδομάδες εμείς σας λέμε "γεια χαρά" και σας αποχαιρετούμε. Δεν το λέμε με χαρά, όχι! Να το πω αλλιώς. Σας αποχαιρετούμε για φέτος. Εντάξει παιδιά, 15 Ιουλίου σας αποχαιρετούμε κι εμείς με την άδειά σας.

Ναταλία Γερμανού Καλύτερα δεν γίνεται

Γιατί μετά 14 Σεπτεμβρίου επιστρέφουμε, πίσω θα είμαστε. Αυτό σημαίνει ότι ένα "τζα" θα κάνουμε και γυρίζουμε», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού. Δείτε εδώ την έκπληξη που της έκαναν στο τηλεοπτικό κοινό για τα γενέθλια της.

Ανακοίνωση - "βόμβα" από τη Ναταλία Γερμανού για την εκπομπή της

Σαν "βόμβα" έσκασε η ανακοίνωση που έκανε πριν από λίγες ημέρες η Ναταλία Γερμανού για την εκπομπή της και για μία αλλαγή που βλέπουμε ήδη, μιας και σιγά σιγά η κατάσταση επιστρέψαμε στην κανονικότητα.

Πολλές αλλαγές είχαμε δει να συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες με τις ψυχαγωγικές εκπομπές, καθώς δόθηκε προτεραιότητα στην ασφάλεια και στην προώθηση της ενημέρωσης για τον κορωνοϊό, που απασχολούσε ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό.

Ναταλία Γερμανού εκπομπή

Η ανακοίνωση που έκανε η Ναταλία Γερμανού για την εκπομπή της

Τα πράγματα ωστόσο επανήλθαν σιγά σιγά στα φυσιολογικά τους και έτσι η Ναταλία Γερμανού μέσα από τη σημερινή της εκπομπή ξεκαθάρισε, ήταν η τελευταία φορά που είδαμε τους καλεσμένους της να εμφανίζονται σε σύνδεση Skype.

Υπέροχα ήταν και τα λόγια που είχε πει η Ναταλία Γερμανού για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη. Δείτε εδώ τον τρόπο με τον οποίο την αποχαιρέτησε από την τηλεόραση.