Κωνσταντίνος Αργυρός: Η σπάνια φωτογραφία από το πατρικό του σπίτι με τα δυο του αδέρφια

Αυτή την ανάρτηση δεν την περιμέναμε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Αργυρός: Η σπάνια φωτογραφία από το πατρικό του σπίτι με τα δυο του αδέρφια

Μια σπάνια φωτογραφία από το πατρικό του σπίτι, όπου έμεινε με τους γονείς και τα δυο του αδέρφια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο τραγουδιστής, μπορεί να θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τα αδέρφια του και «λιώσαμε». Τότε ήταν η ώρα του φαγητού και η μαμά τους τα ταΐζει ένα ένα με τη φωτογραφία τους να γίνεται viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ταξίδεψε τον τόπο καταγωγής του και είστε σίγουροι πως ξέρετε ποιος είναι; Ο τραγουδιστής δημοσίευσε και δυο φωτογραφίες από το μέρος που πραγματικά κλέβουν τις εντυπώσεις.

Κωνσταντίνος Αργυρός σπίτι αδέρφια

Στο σαλόνι του σπιτιού του με... παρέα ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Χαλαρές στιγμές στο σπίτι του με παρέα, πέρασε ο Κωνσταντίνος Αργυρός όταν όλοι ήμασταν σε αυτοπεριορισμό, λόγω της εξάπλωσης του φονικού ιού κορωνοϊού.

Ο τραγουδιστής, όπως πολλά διάσημα πρόσωπα από τον χώρο της ελληνικής showbiz έχουν είχε κάνει έκκληση στους διαδικτυακούς τους φίλους να κάνουν και αυτοί το ίδιο με σκοπό να περιοριστεί η εξάπλωση της πανδημίας και να μην υπάρξουν άλλα θύματα,

«Οι “περίεργες ημέρες” που διανύουμε και η “αστάθεια” που επικρατεί σε όλους τους τομείς μας αναγκάζει καθημερινά να ακολουθούμε τις πρωτόγνωρες για όλους μας εξελίξεις! Ψυχραιμία , προσοχή και σεβασμός στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας προκειμένου να τελειώσει σύντομα όλο αυτο που συμβαίνει με τον κορονοϊό. Σε μια περίοδο “κρίσης” ο πανικός δεν ωφελεί κανέναν μας! Μένουμε σπίτι λοιπόν ... & όλα θα πάνε καλά για όλους-ες! KEEP CALM & STAY HOME», είχε γράψει πριν από λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Instagram.

Συγκεκριμένα, είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους αυτή την φωτογραφία παροτρύνοντας τον κόσμο να μείνει μέσα στο σπίτι του και ασφαλείς, αφού δεν πρόκειται για μια απλή γρίπη.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε μια από τις ημέρες τς καραντίνας χαλάρωσε στο σπίτι του με καλή παρέα και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους την φωτογραφία του, από τις τρυφερές στιγμές στον καναπέ του σαλονιού του.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ήταν μαζί με δυο πανέμορφα σκυλάκια, χωρίς να αποκαλύψει ωστόσο αν είναι δικά του ή κάποια φίλης ή φίλου.

Κωνσταντίνος Αργυρός σπίτι Instagram