Συνεργάτης της Ελένη Μενεγάκη έδωσε την πιο... αφοπλιστική απάντηση για το μέλλον του στον ALPHA

Που λέγεται ωστόσο ότι θα πάει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συνεργάτης της Ελένη Μενεγάκη έδωσε την πιο... αφοπλιστική απάντηση για το μέλλον του στον ALPHA

Αγαπημένος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, έδωσε την πιο... αφοπλιστική απάντηση για το μέλλον του στο κανάλι του ALPHA μετά την αποχώρηση της παρουσιάστριας, που θα δούμε σε λίγες ημέρες στις οθόνες μας.

Ο λόγος για τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και στη δημοσιογράφο, Φωτεινή Πετρογιάννη.

Ελένη Μενεγάκη Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ALPHA

Ο κριτικός ταινιών που εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό του μέλλον τώρα που η παρουσιάστρια αποφάσισε να αποχωρήσει από το χώρο και η απάντησή του ήταν αφοπλιστική.

«Εγώ είμαι στον Alpha» είπε χωρίς να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες. Δείτε ωστόσο εδώ, πόσα χρήματα χρωστάει η Ελένη Μενεγάκη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Αυτό ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη μένει στον ALPHA και πάει σε νέα εκπομπή

Μετά το τέλος της Ελένης Μενεγάκη από τον ALPHA οι συνεργάτες της θα αξιοποιηθούν σε άλλα projects του σταθμού, όπως όλα δείχνουν! Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που θα σας μεταφέρω σήμερα μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr φαίνεται πως ένας από αυτούς μετά από 10 χρόνια στο πλευρό της βασίλισσας της τηλεόρασης πάει... στην Ελεονώρα Μελέτη.

Ανακατατάξεις, αποχωρήσεις και αφίξεις θα δούμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι του ALPHA. Όπως είναι ήδη γνωστό η Ελεονώρα Μελέτη θα μεταφερθεί από την μεταμεσονύχτια ζώνη στην... πρωινή με δική της εκπομπή. Η ξανθιά παρουσιάστρια και δημοσιογράφος θα παρουσιάσει εκπομπή επικαιρότητας αλλά και με σημαντικές έρευνες.

Σύμφωνα με την πηγή μου η εκπομπή θα ξεκινά στις 11 το πρωί, αμέσως μετά την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, της οποίας η διάρκεια αναμένεται να παραταθεί. Στο πλευρό της βέβαια, θα είναι ένας συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, μαντεύε ποιος μπορεί;

Ποιος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη πάει στην Ελεονώρα Μελέτη

Όλα δείχνουν πως ο Τάσος Τεργιάκης βρίσκεται ένα βήμα πριν τις υπογραφές για το νέο project. Ο δημοσιογράφος συνεργάστηκε πάνω από μία δεκαετία με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη παρουσιάζοντας διάφορα αφιερώματα και ιστορίες που δεν είναι τόσο γνωστές.

Συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη πάει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Και μιας και μιλάμε για τον ALPHA, δείτε εδώ τις εξελίξεις που τρέχουν με την Αντελίνα Βαρθακούρη και την εκπομπή της! Τα νέα δεν είναι καλά δυστυχώς...