Δούκισσα Νομικού: Δημόσια έξοδος με τον αδερφό της - Που πήγαν;

Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Δημόσια έξοδος με τον αδερφό της - Που πήγαν;

Η Δούκισσα Νομικού έχει τεράστια αδυναμία στον αδερφό της και όπως βρίσκουν ελεύθερο χρόνο συναντιούνται και κάνουν διάφορα πράγματα, όπως χθες που πραγματοποίησαν οι δυο τους δημόσια έξοδο.

«Όταν ήμασταν πιτσιρίκια, μαλώναμε συνέχεια, αλλά μετά αγαπιόμασταν. Σαν το σκύλο με τη γάτα. Από το Γυμνάσιο και μετά έχουμε γίνει αυτοκόλλητοι. Βρίσκεται πάντα δίπλα μου όπως κι εγώ. Κουβεντιάζουμε από επαγγελματικά μέχρι και προσωπικά μου θέματα. Έχουμε δημιουργήσει μια υπέροχη σχέση» έχει δηλώσει η Δούκισσα για τον αδελφό της σε παλαιότερη συνέντευξή της για τον Νικήτα.

Μπορεί το μοντέλο να έχει ένα αυξημένο καθημερινό πρόγραμμα, λόγω τόσο των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, όσο και των παιδιών της, ωστόσο, πάντα θα βρει λίγο χρόνο για τον Νικήτα Νομικό.

Χθες λοιπόν οι δυο τους απόλαυσαν ένα όμορφο γεύμα, συζήτησαν τα προσωπικά τους και ο Νικήτας, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία τους.

Δούκισσα Νομικού αδερφός

Η κορούλα της Δούκισσας Νομικού είναι απίστευτη και με την ανάρτηση που έκανε για εκείνη θα «λιώσετε». Απαθανάτισε μια από τις πιο τρυφερές τους στιγμές μέσα στο σπίτι. Έτσι περνάει το χρόνο της, όταν δεν βγαίνει.

Έχεις δει τον κούκλο αδερφό της Δούκισσας Νομικού; Θα σου «πέσει» το σαγόνι

Έχεις δει τον κούκλο αδερφό της Δούκισσας Νομικού; Θα σου «πέσει» το σαγόνι μόλις δεις την φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια. Οι δυο τους δεν μοιάζουν και πολύ, ωστόσο η ομορφιά είναι σίγουρα οικογενειακή υπόθεση.

Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μια φωτογραφία στα stories της του αδερφού της και εξέφρασε την αγάπη που του έχει γράφοντας «Είσαι ο καλύτερος αδερφός».

Ο αδερφός της Νικήτας είναι πολύ γοητευτικός και ενθουσίασε της διαδικτυακές της φίλες όπως ήταν αναμενόμενο. Οι δυο τους έχουν πολύ καλές σχέσεις και μάλιστα η Δούκισσα συχνά εκφράζει την αγάπη της είτε μέσω του προφιλ της στο Instagram, είτε και στις συνεντεύξεις της, ωστόσο πριν λίγες ημέρες η Δούκισσα έκανε μια αποκάλυψη και για την συμμετοχή της στο GNTM.