Επιτέθηκαν στον Κώστα Μπακογιάννη - Ποια η κατάστασή του και τι ακριβώς συνέβη

Το απόλυτο χάος το απόγευμα της Κυριακής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιτέθηκαν στον Κώστα Μπακογιάννη - Ποια η κατάστασή του και τι ακριβώς συνέβη

Επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία Αγίου Παύλου, στο Μεταξουργείο, όπου βρέθηκε και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, αφού άγνωστοι του επιτέθηκαν σε εκδήλωση ενόψει της αυριανής γιορτής των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Μόλις τον είδαν άρχισαν να τον βρίζουν, να φωνάζουν συνθήματα ενώ κάποιοι του πέταξαν και μπουκάλια. Παραμένει άγνωστο πώς τα άτομα κατάφεραν να φτάσουν ανενόχλητα στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει πέντε προσαγωγές, ενώ παραμένει, επίσης, άγνωστο εάν τα άτομα αυτά έχουν σχέση με το περιστατικό.

Το περιστατικό σχολίασε μέσω Facebook ο δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος έγραψε:

«Στον Άγιο Παύλο, η είδηση δεν βρίσκεται στις φωνές των λίγων στημένων μπαχαλάκηδων, αλλά στη συζήτηση με τους πολλούς. Στην επαφή με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής. Με αυτά ασχολούμαστε. Και αυτά δεν λύνονται με καφέδες... Η καφεΐνη προκαλεί νεύρα».

Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη για την επίθεση που δέχτηκε

επίθεση στον Κώστα Μπακογιάννη

Ράγισε καρδιές ο Κώστας Μπακογιάννης - Ο θάνατος που τον «τσάκισε»

Κώστας Μπακογιάννης: «Παραδέχομαι το λάθος, συγγνώμη»

Ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στην κίνησή του που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως δέχεται το λάθος του και να ζητάει συγγνώμη δημόσια, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Χθες βράδυ παραδόθηκε η πλατεία Ομονοίας η οποία φωταγωγήθηκε, και η αλήθεια είναι πως μαζεύτηκε πάρα πολύς κόσμος στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να παρακολουθήσει τη νέα εμφάνιση του χώρου.

Η εικόνα αυτή της γεμάτης πλατείας Ομονοίας, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, και για το λόγο αυτό, ο Κώστας Μπακογιάννης, με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό το Facebook, θέλησε να παραδεχθεί το λάθος του και να ζητήσει μία δημόσια συγγνώμη.

Συγκίνηση προκάλεσε ωστόσο η ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες μέρες ο Κώστας Μπακογιάννης με σκοπό να μιλήσει για τις πολύ δύσκολες ώρες που περνάει η ανθρωπότητα με τον κορωνοϊό. Δείτε εδώ τα σπαρακτικά λόγια του.

H συγγνώμη του Κώστα Μπακογιάννη

επίθεση στην πλατεία Αγ. Παύλου στον Μπακογιάννη

«Τα άκουσα κανονικά. Και όταν τα ακούς, δεν κρύβεσαι, συζητάς και παραδέχεσαι το λάθος» έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook.

«Κάναμε λάθος. Κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος γιατί δεν προβλέψαμε ότι όταν ανοίγει η νέα Ομόνοια, όταν περνάνε χιλιάδες Αθηναίοι κάθε μέρα είναι λογικό να μαζευτεί αυθόρμητα πολύς κόσμος», αναφέρει ο δήμαρχος Αθηναίων.

Εξέφρασε τέλος να τελειώσει το εφιαλτικό πέρασμα του κορονοϊού και στο μέλλον η Ομόνοια να είναι ένας τόπος «πολλών ασφαλών και χαρούμενων συνωστισμών».

Τα άκουσα κανονικά. Και όταν τα ακούς, δεν κρύβεσαι, συζητάς και παραδέχεσαι το λάθος.

Posted by Κώστας Μπακογιάννης - Kostas Bakoyannis on Friday, May 15, 2020