Χαρές στην οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη - Η τρυφερή φωτογραφία

Ποζάρει έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρές στην οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη - Η τρυφερή φωτογραφία

Χαρές έχουν στην οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και την αποκάλυψη έκανε με μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ένα σχόλιο.

Η κόρη του Πρωθυπουργού, Δάφνη η οποία είναι και η μικρότερη έχει τα γενέθλια της και το γιορτάζουν οικογενειακώς. Η Δάφνη, σήμερα γίνεται 17 χρονών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκη, ο οποίος συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες την καθημερινότητα του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του και πόζαρε έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί.

«Αγάπη μου χρόνια πολλά. 17 κεράκια σβήνουμε σήμερα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη λεζάντα του.

Κυριάκος Μητσοτάκης κόρη γενέθλια

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, η Μαρέβα Μητσοτάκη ράγισε καρδιές με μια ανάρτηση της για έναν θάνατο που την «τσάκισε».

Χαρές στην οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη - Το δημόσιο μήνυμα της Μαρέβα για την κόρη τους

Χαρές έχουν στην οικογένεια τους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα, καθώς η πρωτότοκη κόρης τους γιόρτασε τα γενέθλια της. Το δημόσιο μήνυμα της μαμάς της, συγκινεί στα social media.

Συγκεκριμένα, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη θέλησε να πει «Χρόνια Πολλά» στην κόρη της Σοφία, που σήμερα γίνεται 23 χρόνων και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Το κοριτσάκι μου έγινε 23! Χρόνια πολλά φως της ζωής μου!», γράφει η λεζάντα στη φωτογραφία της κόρης της, που είναι απόφοιτος του αμερικανικού πανεπιστημίου John Hopkins με σπουδές στη δημόσια υγεία.

Μαρέβα Μητσοτάκη: Λιώσαμε και με την φωτογραφία του γιου της - "Για εμένα θα είσαι πάντα.."

Λιώσαμε με την ανάρτηση που έκανε η Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία ανέβασε μια πολύ γλυκιά φωτογραφία του γιου της. Η ανάρτηση της έγινε με αφορμή την ονομαστική του εορτή, ενώ ανάλογη φωτογραφία ανέβασε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδικότερα ο Κωνσταντίνος είχε χθες την γιορτή του και έτσι οι γονείς του θέλησαν, με αναρτήσεις τους στις προσωπικές τους σελίδες στο Instagram, να ευχηθούν στον γιο τους. Η σύζυγος του πρωθυπουργού λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία του Κωνσταντίνου, όταν ήταν ακόμα μωράκι, ενώ ο πρωθυπουργός ανέβασε μια εικόνα του στην οποία τον βλέπουμε μεγαλύτερο. Μάλιστα κρατά στην αγκαλιά του και στο σκυλάκι της οικογένειας.

"Χρόνια πολλά Κωνσταντίνε μου!! Μεγάλωσες αλλά για εμένα θα είσαι πάντα το αγοράκι μου" έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρέβα Μητσοτάκη στο ποστ που έκανε. Να σας πούμε ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού έχει βγάλει και τις δικές της μάσκες για τον ιό. Μπορείτε να τις δείτε εδώ. Γίνεται χαμός!

Μαρέβα Μητσοτάκη με γιο Κωνσταντίνο

"Χρόνια πολλά Κωνσταντίνε μου! (Και από τη Zoe!)" έγραψε από μεριάς του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ανάρτηση που έκανε.