Το Πρωϊνό: Αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε και αποκάλυψαν στον αέρα τις μπομπονιέρες τους

Είναι εντυπωσιακές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Πρωϊνό: Αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε και αποκάλυψαν στον αέρα τις μπομπονιέρες τους

Αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz παντρεύτηκε και αποκάλυψαν τις μπομπονιέρες του μυστηρίου, στον αέρα της εκπομπής Το Πρωινό, καθώς ο γάμος πραγματοποιήθηκε κάτω υπό άκρα μυστικότητα.

Η τελετή έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με καλεσμένους μόλις 25 άτομα από το στενό τους περιβάλλον. Το μυστικό αποκάλυψαν οι δυο κουμπάροι του νεόνυμφου ζευγαριού, ο ηθοποιός Άγγελος Μπούρας και η δημοσιογράφος Βένια Καραγιάννη μέσω instagram.

Αυτό είναι το ζευγάρι που παντρεύτηκε και είδαμε στο Πρωινό τις μπομπονιέρες του

Στα Βραχναίικα Πατρών, παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο με πολιτικό γάμο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, χωρίς να το γνωρίζει κανείς. Η Φαίη Σκορδά μάλιστα, ανακοίνωσε τα ευχάριστα για την επόμενη σεζόν

Στα social media μέχρι την στιγμή του γάμου δεν είχε δημοσιευτεί καμία φωτογραφία από το γάμο, ενώ όταν είχαν κάνει γνωστό το μυστήριο μέσω αγγελίας, δεν είχαν κάνει γνωστό το που ή πότε θα γίνει.

Η είδηση του γάμου τους έγινε γνωστή λοιπόν μέσα από φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Instagram. Την ανάρτηση έκανε η δημοσιογράφος Βένια Καραγιάννη έγραψε: «Τους παντρέψαμε και ποζάρουν οι κουμπάροι ! @angelosbouras Να μας ζήσουν @abourdoumis @lenakidrs #weddingday #family #friendship #happymoments».

Τη Δευτέρα στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά θέλησε να ευχηθεί στον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τη Λένα Δροσάκη, ενώ μας έδειξε και τις μπομπονιέρες του γάμου τους.

Λίγο πριν το γάμο τους η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποκάλυψαν το φύλο του μωρού τους

Τα ευχάριστα νέα μόλις έσκασαν από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τη Λένα Δροσάκη, οι οποίοι μόλις σήμερα, λίγο καιρό πριν γίνουν γονείς, αποκάλυψαν ποιο θα είναι το φύλο του μωρού τους που θα έρθει σε λίγο καιρό στον κόσμο.

Οι δυο τους πλέον σε πελάγη ευτυχίας στην αναμονή του πρώτου τους παιδιού και δείχνουν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Μέχρι πρότινος, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, είχαν αποφασίσει να κρατήσουν το φύλο του μωρού τους μυστικό, όμως σύμφωνα με δημοσίευμα της Reallife το μωράκι τους θα είναι γένους αρσενικού.

Η Λένα Δροσάκη είναι στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μέχρι στιγμής δείχνει να την απολαμβάνει, με την ίδια να κάνει μερικές απολαυστικές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δείτε εδώ πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της!