Θρήνος για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή

Πέθανε ο πατέρας του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή

Στο θρήνο βυθίστηκε o τραγουδιστής, Μανώλης Κονταρός καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, ο «Κονταρογιάννης», ο οποίος νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Flash News, η κηδεία του «Κονταρογιάννη» θα γίνει την Τρίτη 30 Ιουνίου, στις 17.00, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στις Βρύσες Αποκόρωνα.

Μανώλης Κόνταρος

Ο Κρητικός καλλιτέχνης ήταν πολύ δεμένος με τον πατέρα του και είχε ιδιαίτερη σχέση μαζί του. Μάλιστα είχε γράψει στο παρελθόν, για τον πατέρα του την ακόλουθη μαντινάδα:

Μανώλης Κόνταρος πατέρας

Θρήνος επικρατεί και με την είδηση πως πέθανε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή με μια ανάρτηση στο Facebook του δημοσιογράφου Παναγιώτη Ραφτόπουλου.

Θρήνος επικρατεί και στην οικογένεια του τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη

Τραγικές στιγμές περνάει τις τελευταίες ώρες ο Νότης Σφακιανάκης, καθώς όπως έγινε γνωστό, έφυγε από την ζωή ένα αγαπημένο του πρόσωπό. Ο θάνατος αυτό τον έχει «τσακίσει» ψυχολογικά.

Συγκεκριμένα, στην επίσημη σελίδα του τραγουδιστή δημοσιεύθηκε μια φωτογραφία του, στην οποία ποζάρει με την αγαπημένη του μητέρα και στη λεζάντα διαβάσαμε χαρακτηριστικά:

«Θερμά συλλυπητήρια στον αγαπημένο μας καλλιτέχνη και στην οικογένεια του, για την απώλεια της μητέρας του, Μαίρης. Καλό της ταξίδι».

Όπως ήταν επόμενο δέχτηκα πολλά σχόλια συμπαράστασης από πολλούς θαυμαστές του.

Νότης Σφακιανάκης μητέρα πέθανε

Όλη η αλήθεια για την λιποθυμία του Νότη Σφακιανάκη πάνω στην σκηνή! Τι είχε φάει λίγα λεπτά πριν και του έκοψε την ανάσα; Ο ίδιος μίλησε ανοιχτά! Πήρε το μικρόφωνο στην πίστα και αποκάλυψε τι του προκάλεσε την έντονη αδιαθεσία που ανησύχησε τους πάντες.