The Voice: Πρώην παίκτρια του Survivor παίρνει την θέση της Μπόμπα

Δείτε ποια είναι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Voice: Πρώην παίκτρια του Survivor παίρνει την θέση της Μπόμπα

Στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ επιστρέφει τη νέα σεζόν το «The Voice». Ο μουσικός διαγωνισμός ξεκίνησε να μεταδίδεται με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη και σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία. Πέρυσι είδαμε τον Γιώργο Λιανό στην θέση αυτού να έχει στο πλευρό του την Χριστίνα Μπόμπα, αλλά φέτος στην θέση της φαίνεται πως θα είναι μια πολύ γνωστή πρώην παίκτρια του Survivor.

Οι Έλενα Παπαρίζου, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Σάκης Ρουβάς και Πάνος Μουζουράκης θα είναι στην κριτική επιτροπή. Ο Γιώργος Λιανός θα είναι στην παρουσίαση αλλά όπως έχει γνωστό η Χριστίνα Μπόμπα δε θα συνεχίσει να είναι στα παρασκήνια του show.

Αυτή παίρνει την θέση της Χριστίνας Μπόμπα στο The Voice

Όπως αναφέρει το «TV Έθνος» τη θέση της μελαχρινής παρουσιάστριας θα πάρει η Λάουρα Νάργες που επιστρέφει σε γνωστά λημέρια. (δείτε εδώ τι είχε πει τότε για την Χριστίνα Μπόμπα που της.. πήρε την θέση)

Λάουρα Νάργες παίρνει την θέση της Μπόμπα στο The Voice

Η ξανθιά παρουσιάστρια ήταν στα παρασκήνια του show για δύο σεζόν στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη. Το «The Voice» είναι ένα από τα προγράμματα που εντάσσονται στη συμφωνία του Acun Ilicali με τον ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή.

Άσχημα νέα για το "The Voice" στο ΣΚΑΙ

Αλλαγή δεδομένων για την προβολή του «The Voice» στον ΣΚΑΙ φέρνει η πανδημία του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της RealLife, το μουσικό talent show ενδέχεται να μη βγει στον αέρα το φθινόπωρο, αλλά η προβολή του να μετατεθεί για το δεύτερο μισό της σεζόν, αν δεν γίνει εφικτό να έχει ζωντανό κοινό στα γυρίσματα των blind auditions και των live show.

Πριν από λίγες ημέρες μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο Νίκος Γεωργιάδης τόνισε πως στον επόμενο κύκλο παρουσιαστής θα είναι ο Γιώργος Λιανός, ενώ ίδια αναμένεται να παραμείνει και η κριτική επιτροπή. Αντίθετα παρελθόν αποτελεί η Χριστίνα Μπόμπα. Δείτε και ποια παίκτρια του show πήρε την δική της εκπομπή.