Σταύρος Βαρθαλίτης: Η αποκάλυψη για το νέο του επαγγελματικό βήμα μετά το MasterChef

Τι θα κάνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταύρος Βαρθαλίτης: Η αποκάλυψη για το νέο του επαγγελματικό βήμα μετά το MasterChef

Το νέο του επαγγελματικό βήμα αποκάλυψε ο Σταύρος Βαρθαλίτης μέσα σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Grande. Τι θα κάνει μετά το MasterChef;

«Πιστεύω, ότι καθένας είδε κάποια πράγματα από τον εαυτό του σε μένα. Το χιούμορ, άλλος την τρέλα, άλλος τον κόπο που κατέβαλα -γιατί κόπιασα πολύ για να φτάσω ως εδώ- για να βγει αυτό το αποτέλεσμα και να είμαι τελικά ο νικητής», είπε, αρχικά.

«Το πιο ωραίο συναίσθημα είναι όταν βγαίνεις στον δρόμο, βλέπεις να ανοίγουν παράθυρα αυτοκινήτων και ακούς να σε φωνάζουν. Είναι ανεκτίμητο και το ευχαριστιέμαι. Αλλά επει­δή θέλω να το ανταποδώσω στον κόσμο, δεν μου φτάνουν μια αγκαλιά, ένα χαμόγελο και μια φω­τογραφία. Θέλω να το ανταποδώσω με πράξεις και να το γυρίσω πίσω διπλά», εξηγεί.

Σταύρος Βαρθαλίτης MasterChef

Ποιος είναι ο στόχος του μετά το «Master Chef»; «Επικαιρότητα είναι, όχι διασημότητα. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να ανοίξω έναν χώρο και να μπορέσω να προσφέρω απλόχερα το φαγητό μου στον κόσμο που με αγάπησε και με εκτιμάει. Να είναι ένα σημείο συνάντησης, ένα σημείο επαφής».

Να σημειώσουμε πως η Μαρία Μπέη και η Κατερίνα Λένη, βρέθηκαν καλεσμένες στους Κου κου και απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις που τους έγιναν. Σε μια από αυτές «άδειασαν» τον Σταύρο Βαρθαλίτη. Ωστόσο, αυτό που δεν γνώριζαν είναι πως ο ίδιος βρισκόταν στο πλατό και τις άκουγε. Δείτε εδώ το αδιανόητο περιστατικό που σημειώθηκε, όταν πετάχτηκε στο πλατό.

Σταύρος Βαρθαλίτης: Έκανε "spoiler" για το νέο του επαγγελματικό βήμα

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την νίκη του στο MasterChef και μέσα από αυτή, αποφάσισε να κάνει ένα spoiler για το νέο του επαγγελματικό βήμα, το οποίο θα έρθει σε λίγο καιρό, μέσα από την αξιοποίηση του χρηματικού επάθλου.

Ο νικητής του διαγωνισμού μαγειρικής πλέει σε πελάγη ευτυχίας, και για το λόγο αυτό, θέλησε να ευχαριστήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όλους όσους του στάθηκαν αυτόν τον καιρό.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα σχέδιά του για το μέλλον. Δείτε εδώ και πώς θα μοιράσουν μεταξύ τους τα χρήματα οι δύο φιναλίστ του MasterChef.

Αυτό είναι το spoiler του Σταύρου Βαρθαλίτη για το νέο του επαγγελματικό βήμα

«Ένα μοναδικό ευχαριστώ σε όλους σας …σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου για όλη την αγάπη σας! Το ταξίδι ήταν μοναδικό με τρομερές στιγμές , γεμάτο από στιγμές οι οποίες θα μου μείνουν αξέχαστες για πολλά χρόνια! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στη παραγωγή και στους τρεις υπέροχους και δροσερούς κριτές μας @chef_koutsopoulosleonidas @scontizas @ioannidispanos και στον ήρωα που δεν φαίνεται @nick.d.thomas !!

Κρατήστε ψηλά παιδιά μου το σύνθημα «Έρωτας Αλήτης Σταύρος Βαρθαλιτης» ως τα ουράνια! Σας αγαπώ όλους … μείνετε παρέα μου γιατί ετοιμάζουμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για εσάς και για εμάς! Stay safe – Stay positive – Stay active #MasterChefGr #masterchefgr #masterchef4 #mastercheffinal #foodie #foodman #winner #erotasalitis»