Έρρικα Πρεζεράκου: Ξεκαθαρίζει το τοπίο! Είναι τελικά ο λόγος που χώρισαν Βέλλη - Μακρής; «Η αλήθεια είναι...»

Τι αποκάλυψε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρρικα Πρεζεράκου: Ξεκαθαρίζει το τοπίο! Είναι τελικά ο λόγος που χώρισαν Βέλλη - Μακρής; «Η αλήθεια είναι...»

Φήμες έχουν βγει το τελευταίο διάστημα και λένε πως η Έρρικα Πρεζεράκου είναι ο λόγος που χώρισαν ο Άρης Μακρής και η Άννα Μαρία Βέλλη. Ωστόσο, η ίδια ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Ο χορεύτριας που φέτος την απολαμβάνουμε στο Just the 2 of us, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» και απάντησε σε όλα.

Όσον αφορά ωστόσο τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η συμμετοχή της στο σόου τους έφερε αρκετά κοντά με τον Άρη Μακρή, απάντησε:

Έρρικα Πρεζεράκου Γιάννης Μακρής

«Η αλήθεια είναι ότι εμείς με τoν Άρη τα είχαμε από πάντα, αλλά δεν το ξέραμε απλά τώρα βγήκε στην επιφάνεια. Όχι ρε παιδιά, εντάξει», είπε η Έρρικα Πρεζεράκου με χιούμορ. Δείτε εδώ πως αντέδρασε ο Άρης Μακρής, όταν τον ρώτησαν για την Βέλλη.

«Κάγκελο» η Άννα Μαρία Βέλλη όταν την ρώτησαν για τον Άρη Μακρή - " Τι μικροπρέπειες είναι αυτές; "

«Κάγκελο» η Άννα Μαρία Βέλλη όταν την ρώτησαν για τον Άρη Μακρή. Είναι μαζί ή χώρισαν οριστικά σαν ζευγάρι; Η ίδια σε δηλώσεις της δεν θέλησε να ξεκαθαρίσει, ποια ακριβώς είναι η κατάσταση και τι συμβαίνει πραγματικά μεταξύ τους.

Εδώ και λίγες ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία ότι η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Άρης Μακρής αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Η κάμερα της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κούκου” συνάντησε την youtuber και ραδιοφωνική παραγωγό και τη ρώτησε για τον χωρισμό της από τον δημοφιλή τραγουδιστή.

“Ποτέ δεν σας είπα αυτά τα πράγματα για να σας τα πω τώρα. Το ξέρεις. Με έχεις πετύχει 5-6 φορές, σου έχω μιλήσει ποτέ για αυτά τα πράγματα ευθέως; Γιατί να κάνουμε unfollow, τι μικροπρέπειες είναι αυτές; Ότι σας είπε ο Άρης…”, είπε η Άννα Μαρία Βέλλη χωρίς να επιβεβαιώνει ούτε να διαψεύδει τον χωρισμό της από τον Άρη Μακρή.

Δείτε το βίντεο:

Να σημειώσουμε πως η Άννα Μαρία Βέλλη, είχε ένα σοκαριστικό ατύχημα με αποτέλεσμα να κάνει ράμματα.