Ελένη Μενεγάκη: Εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που έζησε στον ALPHA - «Έλεγα πώς θα βγω και θα...»

Για πρώτη φορά έκανε την πιο προσωπική της αποκάλυψη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που έζησε στον ALPHA - «Έλεγα πώς θα βγω και θα...»

Η Ελένη Μενεγάκη, μια ημέρα πριν το οριστικό φινάλε της εκπομπής της, εξομολογήθηκε μερικές δύσκολες στιγμές που έζησε στον Alpha, όταν δεν ήταν πολύ καλά ψυχολογικά.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια για πρώτη φορά έκανε μια πολύ προσωπική αποκάλυψη για την ίδια, κάτι το οποίο δεν συνηθίζει να κάνει, ειδικά στον αέρα της εκπομπής.

Η Ελένη Μενεγάκη, μίλησε για τις πιο στιγμές που, ενώ έπρεπε να βγει στην εκπομπή χαμογελαστή, εκείνη ήθελε να κάθεται κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο και να κλαίει.

Ελένη Μενεγάκη Alpha εκπομπή

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε χαρακτηριστικά στην Άση Μπήλιου: «Σε ευχαριστώ που με βοήθησες σε πιο προσωπικές στιγμές μου, που έλεγα πώς θα βγω και θα χαμογελάσω, πώς θα πω καλημέρα, καλησπέρα, δεν θέλω να μιλήσω, θέλω να κλειδωθώ σε ένα δωμάτιο μόνη μου. Άση σ’ ευχαριστώ για όλα για τις στιγμές που κολλούσε το μυαλό μου σε δύσκολες στιγμές και εσύ με πήγαινες πιο κάτω με τον δικό σου τρόπο...». Λίγες ημέρες πριν το τέλος της εκπομπής μα σημειώσουμε πως η Ελένη Μενεγάκη πλάνταξε στο κλάμα.

Ελένη Μενεγάκη: Η απίστευτη εξομολόγηση για τον ALPHA και τους φωτογράφους που περίμεναν απέξω

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Ελένη Μενεγάκη για τον ALPHA και τους φωτογράφους που περίμεναν απέξω από το κανάλι για να την απαθανατίσουν όταν τελείωσε από τις υποχρεώσεις της με την εκπομπή και πήγαινε στο αυτοκίνητο της για να φύγει.

Αφορμή για να ξεκινήσει τις εξομολογήσεις για τα όσα έχει ζήσει με την δημοσιότητα, ήταν ένα αφιερωματικό που είχαν φτιάξει οι συνεργάτες της για την ίδια, λίγες ημέρες πριν μας αποχαιρετήσει οριστικά και αποχωρήσει από την τηλεόραση.

«Για αυτό μιλάω για συναισθήματα. Γιατί εδώ βλέπουμε τις χαρούμενες στιγμές. Έχουμε περάσει και στιγμές που δεν κυλούσαν εύκολα. Σαν εκπομπή αντιμετωπίσαμε τις δύσκολες στιγμές μας, τις καταιγίδες μας, τις τρικυμίες μας. Κι αυτά συναισθήματα είναι. Ή γελάγαμε ή το αισθανόμασταν. Πάντως flat δεν υπήρξαμε ποτέ όλα αυτά τα 15 χρόνια», είπε η Ελένη Μενεγάκη μετά την προβολή του βίντεο που της ετοίμασαν.

Ελένη Μενεγάκη alpha

Ράκος είναι συναισθηματικά η Ελένη Μενεγάκη. Το λόγο που νιώθει έτσι, αποκάλυψε σήμερα 29/6 στον αέρα της εκπομπής της. Τι εξομολογήθηκε για την "εφιαλτική" Παρασκευή που έζησε στον ALPHA;