Τραγουδιστής «άδειασε» την Ναταλία Γερμανού - «Δεν είμαι εγώ ο πρώην που την έχει...»

Τι είπε για την εκπομπής της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τραγουδιστής «άδειασε» την Ναταλία Γερμανού - «Δεν είμαι εγώ ο πρώην που την έχει...»

Στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και την Έλενα Κώνστα έδωσε συνέντευξη Έλληνας τραγουδιστής και «άδειασε» την Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή της.

Ο λόγος για τον Θάνο Τζάνη, ο οποίος είναι πρώην σύντροφός της. Μεταξύ άλλων μάλιστα, μίλησε και για την μεταξύ τους σχέση σήμερα.

«Την εποχή του Dream Show δεν την ψώνισα ποτέ, απλά δεν ήξερα πώς να διαχειριστώ τότε τη δημοσιότητα. Νομίζω ότι τώρα είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου.

Η Ναταλία δεν με έχει καλέσει στην εκπομπή της. Έχει προχωρήσει η ζωή μας, και η δική της και η δική μου. Αν με καλούσε, ίσως να πήγαινα. Δεν είμαι άνθρωπος που κρατάω κακίες. Δεν είμαι εγώ ο πρώην της Ναταλίας που την έχει γραμμένη με αντρικό όνομα στο κινητό του», ανέφερε χαρακτηριστικά. Δείτε ωστόσο εδώ, πότε τελειώνει η εκπομπή της.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Απίστευτο! «Άδειασε» την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πως τον «έκοψαν» από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. Μάλιστα ο γνωστός παρουσιαστής έκανε γνωστό και τον λόγο που έγινε αυτό.

Ο γνωστός παρουσιαστής, δεν δίστασε να πει στον αέρα του Πρωινού το πρωί της Δευτέρας, πως την Κυριακή ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA, «Καλύτερα δε γίνεται» και τον έκοψαν επειδή μίλησε για τα χρήματα που θα πάρει από το κανάλι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δημήτρης Ουγγαρέζος

«Σε μια εκπομπή με καλέσανε την Κυριακή και με κόψανε», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τη Φαίη να αναρωτιέται:

«Γιατί σε κόψανε;» «Δεν ξέρω. Εντολή από πάνω. Στη Ναταλία ήταν να πάω και με φάγανε επειδή είπα για τα λεφτά της Ηλιάνας. Δεν πειράζει, καλή καρδιά». Δείτε όμως εδώ και τα όσα είπε η πρώην του. Τα αποκάλυψε όλα!