Η αποκάλυψη για τις πλαστικές στο πρόσωπο της Ελένης Μενεγάκη

Τα σχόλια στο Twitter

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη για τις πλαστικές στο πρόσωπο της Ελένης Μενεγάκη

Αύριο μπορεί να είναι η τελευταία ημέρα της Ελένης Μενεγάκη, ωστόσο σήμερα έγινε μια αποκάλυψη για τις πλαστικές που έχει κάνει στο πρόσωπο της, καθώς... δεν έχει κάνει όπως φαίνεται ούτε μια!

Το twitter έχει πάρει «φωτιά» με την απόφαση της παρουσιάστριας να αποχωρήσει από την τηλεόραση και τα σχόλια και οι αναρτήσεις είναι δεκάδες.

Ένας χρήστης του twitter ωστόσο, έγραψε: «Και να πούμε ότι η #eleni είναι η μόνη από τις επώνυμες της γενιάς της που δεν παραμορφώθηκε»

Στο σχόλιο αυτό, απάντησε η Ναταλία Γερμανού εκφράζοντας τον θαυμασμό και την εκτίμησή της προς το πρόσωπο της Ελένης Μενεγάκη. «Συμφωνώ τόσο πολύ! Η μόνη! Καλλονάρα, κυρία, υπέροχη, σικάτι. Και σε όλες τις ίντριγκες που γίνανε πίσω από την πλάτη της, αληθινή κυρία! Leader!», έγραψε. Δείτε πως είναι το καμαρίνι της μια ημέρα πριν φύγει.

Ελένης Μενεγάκη πλαστικές

Τρελό: Η Ελένη Μενεγάκη σε αντρική version! Δείτε πως θα ήταν στο πρόσωπο αν έκανε πλαστική;

Θα φανταζόσασταν ποτέ πως θα ήταν η Ελένη Μενεγάκη αν ήταν άντρας; Αυτή την version μας την έδειξε μια απίστευτη εφαρμογή που έχει κάνει την εμφάνισή της εδώ και λίγες ημέρες και έχει προκαλέσει φρενίτιδα στο διαδίκτυο!Στο πρόσωπο πάντως θα ήταν κούκλα!

H εφαρμογή λέγεται «If I were a boy» και απλά σου ζητάει μία αρκετά κοντινή σου φωτογραφία για να σε «μεταμορφώσει» σε άντρα. Έτσι για να δεις αν έκανες ποτέ σου γιο και σου έμοιαζε, πώς θα ήταν.

Στην Φωλιά των ΚουΚου πειραματίστηκαν και τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Μιας και αναφερόμαστε στην Ελένη Μενεγάκη να σας υπενθυμίσουμε πως εχθές βούρκωσε στον αέρα της εκπομπής! Δείτε εδώ τι συνέβη

Δείτε το απίστευτο βίντεο που δείχνει και την Ελένη Μενεγάκη αλλά κι άλλους celebrities