Μπουράκ Χακί: Μετά το χωρισμό έκανε την πιο τρυφερή κίνηση για την Χαρά Παππά

Δείτε τι δημοσίευσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μπουράκ Χακί: Μετά το χωρισμό έκανε την πιο τρυφερή κίνηση για την Χαρά Παππά

Μπορεί ο Μπουράκ Χακί και η Χαρά Παππά να χώρισαν, ωστόσο ο Τούρκος ηθοποιός ακόμη τρέφει συναισθήματα για το μοντέλο, όπως άλλωστε αποκάλυψε και ο ίδιος. Η τρυφερή κίνηση προς το πρόσωπο της, το απέδειξε.

Το ζευγάρι μετά από 3,5 χρόνια σχέσεις αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους. Μπορεί ο Μπουράκ Χακί να διέγραψε από το Instagram όλες τις κοινές φωτογραφίες που είχε με τη Χαρά Παππά, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως την ξέχασε.

«Είναι αλήθεια. Χωρίσαμε με τη Χαρά. Όμως οι φήμες πως με απάτησε με άλλον στην Ελλάδα είναι μόνο φήμες. Η Χαρά είναι υπέροχος άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Περάσαμε μαζί τριάμισι όμορφα χρόνια. Σκοπός μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά δεν έγινε. Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν και με την απόσταση -λόγω της καραντίνας- η σχέση μας “πάγωσε” και μου ζήτησε να χωρίσουμε.

Ήταν δύσκολο για τη Χαρά που έζησε 2 χρόνια στην Τουρκία να τελειοποιήσει τα αγγλικά της και να υπάρχουν ευκαιρίες για τη δουλειά της. Φυσικά και στεναχωρήθηκα από το χωρισμό μας, αλλά πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή απόφαση και για τους δυο μας» είπε ο Μπουράκ Χακί μιλώντας στο τουρκικό TV100 για το χωρισμό.. Η συγκινητική κίνηση του Μπουράκ Χακί για τα μάτια της Χαράς Παππά

Η τρυφερή κίνηση του Μπουράκ Χακί προς τη Χαρά Παππά μετά το χωρισμό τους

Ωστόσο, πριν από μερικές ώρες ο Μπουράκ Χακί, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία που τον είχε τραβήξει η Χαρά Παππά, πριν από αρκετό καιρό.

Την ίδια φωτογραφία είχε δημοσιεύσει και στην περίοδο της καραντίνας, έχοντας τότε αποκαλύψει πως πίσω από το κλικ κρυβόταν η πρώην σύντροφός του.

Μπουράκ Χακί Χαρά Παππά χωρισμός

Μόλις εχθές έγινε γνωστό πως ο Μπουράκ Χακί χώρισε με την επί 3,5 χρόνια αγαπημένη του Χαρά Παππά. Ο Τούρκος ηθοποιός, σήμερα, Δευτέρα, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο.