Ειρήνη Καζαριάν: Το χρυσό μπικίνι που φόρεσε τους τρέλανε όλους - Διατηρεί απίστευτες αναλογίες

Πήρε «φωτιά» το Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ειρήνη Καζαριάν: Το χρυσό μπικίνι που φόρεσε τους τρέλανε όλους - Διατηρεί απίστευτες αναλογίες

Η Ειρήνη Καζαριάν πόζαρε με χρυσό μπικίνι και τους τρέλανε όλους στο Instagram με την ανάρτηση της. Το μοντέλο διατηρεί απίστευτες αναλογίες στο κορμί της και το απέδειξε με τις "καυτές" πόζες της.

Η νικήτρια του πρώτου κύκλου του GNTM αναστατώνει σε κάθε της ανάρτηση. Έχει τέλειο σώμα, είναι κούκλα και τα likes σε κάθε δημοσίευση της, πέφτουν σαν την βροχή από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πριν λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε δυο φανταστικές φωτογραφίες της από το μέρος που απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Συγκεκριμένα, η Ειρήνη Καζαράν, πόζαρε φορώντας ένα απίθανο χρυσό μπικίνι, το οποίο αναδείκνυε τέλεια το σώμα της.

Η Ειρήνη Καζαριάν ωστόσο δεν δίστασε να ποζάρει και τόπλες. Αυτή είναι με διαφορά η πιο αποκαλυπτική φωτογραφία της πρώτης νικήτριας του GNTM η οποία "έριξε" το Instagram!

"Αναστάτωσε" το Instagram η Ειρήνη Καζαριάν του GNTM με το "καυτό" μπικίνι της και τις αναλογίες της

Η Ειρήνη Καζαριάν αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον καλό καιρό και έτσι πήγε στην παραλία, φορώντας το πιο "καυτό" μαγιό. Με τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατάφερε για ακόμα μία φορά να "αναστατώσει" το Instagram.

Με τη θερμοκρασία να έχει «χτυπήσει» κόκκινο, η Ειρήνη Καζαριάν, δε θα μπορούσε να μη ρίξει μια βουτιά στη θάλασσα προκειμένου να δροσιστεί και να περάσει την Κυριακή της με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Το πανέμορφο μοντέλο έχει πάντα τον τρόπο να προκαλεί πανικό με την εμφάνισή της και όχι άδικα, αφού τόσο το πρόσωπό της όσο και το σώμα της, είναι πραγματικά αξιοζήλευτα.

Φορώντας ένα λεοπάρ μαγιό, η Ειρήνη Καζαριάν πόζαρε στον φακό και μοιράστηκε την πιο υπέροχη φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Χαμός έγινε και με την τόπλες φωτογραφία που ανέβασε η Μαρία Μιχαλοπούλου του GNTM. Δείτε την εδώ και δε θα την αναγνωρίζετε!

Ειρήνη Καζαριάν σώμα