Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Η κορούλα τους είναι σκέτη γλύκα - Έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα

Δεν την άφησε λεπτό από την αγκαλιά του ο μπαμπάς της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Η κορούλα τους είναι σκέτη γλύκα - Έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα

Η κορούλα της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου είναι σκέτη γλύκα και με κάθε φωτογραφία της «λιώνουνε». Η μικρή Μελίτα, μάλιστα, έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα και η τραγουδίστρια δεν γινόταν να μην απαθανατίσει την στιγμή.

Το ζευγάρι διανύει την πιο όμορφο περίοδο στη ζωή του, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό, μιας και στο J2us είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια.

Ενώ, θα τους δούμε για πρώτη φορά στην τηλεόραση και σε ρόλο παρουσιαστών. Μέσα από τη συχνότητα του OPEN θα παρουσιάσουν εκπομπή και βγήκε η σχετική ανακοίνωση.

Ωστόσο, μέχρι να ξεκινήσουν απολαμβάνουν, όσο ελεύθερο χρόνο έχουν τον περνούν με την μπέμπα τους. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε φωτογραφία της μικρής από την παραλία και «έλιωσαν» σίγουρα όλοι οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου κόρη

Θα «λιώσετε» με την κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου - Δεν φαντάζεστε τι της έδωσε να φάει και ξετρελάθηκε

Πρόκειται να «λιώσετε» με το βίντεο που δημοσίευσε η Ελένη Χατζίδου με την κορούλα της. Δεν φαντάζεστε τι της έδωσε να φάει και τελικά όχι μόνο της άρεσε, αλλά και ξετρελάθηκε και συνέχισε να τρώει.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έχουν τεράστια αδυναμία στην μικρή Μελίτα η οποία είναι η κύρια προτεραιότητα τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν μοιραστεί διάφορες αναρτήσεις στα social media και έχουν κάνει... πανικό από τα likes.

Χθες, η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο όπου μας έδειξε την αντίδραση της κορούλα της την ώρα που έτρωγε... λεμόνι.

«Ελάτε πείτε μου,έχετε δώσει και εσείς λεμόνι στο νινι σας Ε??? Εμείς ακόμα γελάμε αλλά της αρεσε τελικά,μας την έφερε!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της. Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι ετοιμάζει και το γάμο τους.

Αυτό είναι το βίντεο με την κορούλα της Ελένης Χατζίδου που θα σας «λιώσει»