Φαίη Σκορδά για Ελένη: "Στεναχωριέμαι που..."

Συγκίνησε με τα λόγια της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά για Ελένη:

Η ημέρα σήμερα ανήκει τηλεοπτικά στην αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη κι έτσι η Φαίη Σκορδά δεν θα μπορούσε να μην πει δυο λόγια στον αέρα του Πρωινού για τον κύκλο αυτό που κλείνει.

"Τηλεοπτικά, συναδελφικά είναι από τις μοναδικές περιπτώσεις στη ψυχαγωγία που βλέπεις ότι ποτέ δεν "έτσουξε" μπροστά στις κάμερες, απέναντι στον τηλεθεατή κανένα. Αυτό για μένα είναι αξιοπρέπεια. Γι' αυτό και είναι σταρ”

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά πρόσθεσε: “Το να κάνεις μια επιτυχία για μία χρονιά ή δυο ή τρεις ή μέσω ενός project δεν σημαίνει κάτι. Το να κοιτάς τον κόσμο στα μάτια και να ξέρεις ότι "εγώ και στα νούμερα και στα λιγότερα νούμερα, και στα προσωπικά τα καλά και στα προσωπικά μου τα δύσκολα κρατάω μία σταθερά που σημαίνει σέβομαι τον απέναντί μου" για μένα είναι #1. Δεν μπορείς συναδελφικά να μην εκτιμάς που χάραξε και αυτή τη διαδρομή. Αν φύγει η Μενεγάκη και έρθουν όλοι οι άλλοι και το πάνε τελείως αλλού, εμένα με στεναχωρεί”.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Φαίη Σκορδά για την Ελένη Μενεγάκη:

Μέχρι και το twitter πλάνταξε για την αποχώρησή της! Δείτε εδώ τα tweets!

Και μετά συνέχισαν σχολιάζοντας την συγκίνηση της Ελένης στον ALPHA:

Ελένη Μενεγάκη - Φαίη Σκορδά: Βγήκαν στον ALPHA και στον ΑΝΤ1 με την ίδια μπλούζα!

Έχει συμβεί σε πολλές διάσημες, συνέβη, όπως φαίνεται και στην Ελένη Μενεγάκη με την Φαίη Σκορδά. Οι δυο λαμπερές παρουσιάστριες εμφανίστηκαν στις εκπομπές τους, ALPHA και ΑΝΤ1 αντίστοιχα, με το ίδιο καφέ μπλουζάκι.

Το περιστατικό αυτό συνέβη πριν από λίγο καιρό και με μια ημέρα διαφορά. Την πρώτη φορά η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το καμηλό μπλουζάκι και βγήκε στον αέρα του ALPHA και την επόμενη ημέρα ακριβώς η Φαίη Σκορδά με το ίδιο ζιβάγκο βγήκε στον αέρα του ΑΝΤ1.

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε την ίδια μπλούζα με την Φαίη Σκορδά

Πως συνδύασε η κάθε μία το μπλουζάκι

Η Ελένη Μενεγάκη την συνδύασε με μαύρη δερμάτινη midi κολλητή φούστα και καστόρινες δεκάποντες γόβες. Απο την άλλη η Φαίη Σκορδά συνδύασε την καμηλό μπλούζα με skinny παντελόνι της ίδιας απόχρωσης αλλά διαφορετικού τόνου κα καστόρινες μπότες με χαμηλό τακούνι.

Τι έκανε η Φαίη Σκορδά όταν κατάλαβε πως φόρεσε την ίδια μπλούζα με την Ελένη Μενεγάκη

Η Φαίη Σκορδά με το που συνειδητοποίησε, όμως, πως φόρεσε την ίδια μπλούζα με την Ελένη Μενεγάκη προσπάθησε να την "αλλάξει" προσθέτοντας μια καρφίτσα.

Φαίη Σκορδά εντυπωσιακή εμφάνιση στο Πρωινό

Να τονίσουμε, πως το περιστατικό αυτό συνέβη κοντά στις 10 Ιανουαρίου. Οι δυο αυτές παρουσιάστριες είναι πρώτες στην λίστα των πιο στυλάτων γυναικών της ελληνικής showbiz και με το ντύσιμό τους εμπνέουν καθημερινά χιλιάδες γυναίκες που τις ακολουθούν στα social media και τις παρακολουθούν μέσα από τις εκπομπές τους.

Extra πληροφορία

Η Ελένη Μενεγάκη, μάλιστα, έχει κάνει ένα συγκεκριμένο τζιν ανάρπαστο σε πωλήσεις αφού είναι το αγαπημένο της και το έχει φορέσει αμέτρητες φορές στον ALPHA. Δείτε το εδώ!