Έξαλλος ο Γκουντάρας με τον ALPHA: "Οι κύριοι που είναι τώρα στην διοίκηση..."

Τα "έχωσε" στον αέρα του Ευτυχείτε - Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έξαλλος ο Γκουντάρας με τον ALPHA:

Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ALPHA για το τέλος της Ελένης Μενεγάκη, ο Γρηγόρης Γκουντάρας εμφανίστηκε έξαλλος στον αέρα του Ευτυχείτε και τα... έχωσε κανονικά στη νέα διοίκηση.

Όλα όσα είπε ο Γκουντάρας για τη νέα διοίκηση του ALPHA

«Έβγαλε τώρα μια ανακοίνωση ο Alpha με την οποία εγώ έχω εκνευριστεί. Γιατί δε βγάζεις ανακοίνωση για την Ελένη Μενεγάκη 31 λέξεις. Ενδεχομένως αυτοί οι κύριοι που είναι τώρα στη διοίκηση του Alpha δεν έχουν ενημερωθεί καλά. Εγώ ξέρω πολύ καλά πως υπήρχαν χρονιές που μπορεί να έλεγαν πως έχει κάνει την εκπομπή μαγκαζίνο, αλλά όλο το κανάλι πληρωνόταν από την Ελένη από τα διαφημιστικά.

Απίστευτο! Η ανακοίνωση της Κακκαβά για την Ελένη και τον Γρηγόρη Γκουντάρα λίγο πριν το τέλος

Άρα λοιπόν έναν άνθρωπο που έχει στηρίξει τόσο το κανάλι και όλα τα παιδιά που ήταν εκεί… Ας έχει αλλάξει η διοίκηση, δε μπορεί να μη ξέρουν. Δεν είναι ανακοίνωση για την Ελένη Μενεγάκη αυτή. Θα μπορούσε να είναι ανακοίνωση για ένα δημοσιογράφο που έφυγε… Μπορεί να έχω λάθος»

Ελένη: Η αποκάλυψη για την αποχώρηση της Κατερίνας Ζαρίφη - «Λέω στον Γρηγόρη Γκουντάρα...»

Μια ημέρα πριν το τελευταίο «αντίο» της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση, έκανε πολλές αποκαλύψεις. Μεταξύ αυτών, μίλησε και για την αποχώρηση της Κατερίνας Ζαρίφη, κάνοντας γνωστό τι είχε πει τότε στον Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος βρισκόταν στην ομάδα της.

Αφορμή για την αποκάλυψη της στάθηκε η σύνδεση μέσω skype με την Άση Μπήλιου. Οι δυο γυναίκες θυμήθηκαν τα παλιά.

Ελένη Μενεγάκη Γρηγόρης Γκουντάρας Κατερίνα Ζαρίφη

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την αποχώρηση της Κατερίνας Ζαρίφη

«Δεν μπορώ να ξεχάσω όλες τις εμφανίσεις σου, στις εποχές των αποκριών, που ντυνόμασταν όλοι. Αυτά που επίσης δεν μπορώ να ξεχάσω είναι η χρονιά που είχε φύγει για πρώτη φορά η Κατερίνα. Μιλάω για την Ζαρίφη, το Ζαριφάκη που μου την κοπανούσε, πήγαινε, ερχόταν και θυμάμαι μια ημέρα που έρχομαι και λέω στον Γρηγόρη – Η Άση ήταν μπροστά- του λέω “Γρηγόρη έχεις βαρύ φορτίο στην πλάτη σου. Έφυγε η Κατερίνα, λες να φύγει το γέλιο από τη ζωή μας;”.

Τότε λοιπόν, για πρώτη φορά, χωρίς να το ζητήσουμε, μόνη της η Άση μπήκε σε αυτό και από τότε ξεκίνησαν έρευνες, παίζανε θεατρικά σύμφωνα με θέματα που έβρισκε ο Γρηγόρης, δεν ξέρω που στο καλό τα έβρισκε. Κάποια πράγματα λέγαμε είναι αλήθεια; Τα βρίσκαμε ήταν αλήθεια, τα παίζανε με ρόλους οι δύο τους και ήταν ότι πιο αστείο υπήρχε. Πραγματικά το ζούσαμε όλοι μαζί», είπε η Ελένη Μενεγάκη. Να σημειώσουμε πως ο Γρηγόρης Γκουντάρας ξεκινάει την δική του εκπομπή.