Άβαφη έξω από το δικαστήριο η Βικτώρια Καρύδα - Οι πρώτες φωτογραφίες

Κενό το βλέμμα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άβαφη έξω από το δικαστήριο η Βικτώρια Καρύδα - Οι πρώτες φωτογραφίες

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας βρίσκεται από νωρίς το πρωί η Βικτώρια Καρύδα καθώς εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση του στυγερού εγκλήματος που έγινε τον Οκτώβριο του 2018, με θύμα τον άνδρα της Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας.

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα κάνει ορθά τη δουλειά της, όπως άλλωστε έκανε και η Ελληνική Αστυνομία. Στο δικαστήριο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει», δήλωσε μάλιστα πρόσφατα η κυρία Καρύδα, μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks αναφερόμενη στους κατηγορούμενους και με αφορμή την έναρξη της δίκης.

Οι πρώτες φωτογραφίες της Βικτώριας Καρύδα έξω από το δικαστήριο

Δολοφονία Γιάννη Μακρή εξελίξεις

Βικτώρια Καρύδα: Νέα εμφάνιση! Για περπάτημα στη Βουλιαγμένη - Κοιτούσαν όλοι το μαύρο κολάν της

Βικτώρια Καρύδα δικαστήριο

Βικτώρια Καρύδα: Ο γιος της έχει πάρει τα μάτια του Γιάννη Μακρή! Νέες φωτογραφίες

Ο Γιάννης Μακρής δολοφονήθηκε το 2018 και άφησε πίσω του την σύζυγό του Βικτώρια Καρύδα αλλά και τα παιδιά τους, τον γιο τους και την κόρη τους... Νέες φωτογραφίες έρχονται στο φως από πρόσφατη εμφάνιση της πρώην παίκτριας του My Style Rocks και αποδεικνύουν πως ο μικρός έχει πάρει τα μάτια του μπαμπά του.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Βικτώρια Καρύδα με τον γιο της πριν από λίγες ώρες και συγκεκριμένα εχθές, Τρίτη 19/5, στην Γλυφάδα. Ο μικρός φορούσε σχολική τσάντα στους ώμους αφού πριν είχε επισκεφθεί κάποιον φίλο του για παιχνίδι.

Η εμφάνισή της εννοείται πως μαγνήτισε τα βλέμματα αφού φόρεσε κοντό δερμάτινο σορτσάκι το οποίο αναδείκνυε τα υπέροχα πόδια της, ένα απλό μπλουζάκι με στάμπα και αθλητικά. Να υπενθυμίσουμε πως η Βικτώρια Καρύδα έκοψε τα μαλλιά της - δείτε εδώ φωτογραφίες της με το νέο look!

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Βικτώριας Καρύδα με τον γιο της

Βικτώρια καρύδα γιος

Βικτώρια Καρύδα Γιάννης Μακρής