Επανασύνδεση έκπληξη στην ελληνική showbiz - Ξανά μαζί μετά το χωρισμό αγαπημένο ζευγάρι;

Η αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επανασύνδεση έκπληξη στην ελληνική showbiz - Ξανά μαζί μετά το χωρισμό αγαπημένο ζευγάρι;

Μια επανασύνδεση είχαμε στην ελληνική showbiz, η οποία είναι... έκπληξη. Είναι ξανά μαζί μετά το χωρισμό του αγαπημένο ζευγάρι; Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Συγκεκριμένα, πριν λίγες εβδομάδες έγινε γνωστή η είδηση πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μαρία Καλάβρια πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», το πρώην ζευγάρι, φαίνεται πως είναι ένα βήμα πριν την επανασύνδεση του.

Δημήτρης Αλεξάνδρου Μαρία Καλάβρια χωρισμός

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι το Instagram τους... πρόδωσε, αφού πριν από λίγες μέρες δημοσίευσαν το ίδιο instastory με το νέο κατοικίδιο της Μαρίας Καλάβρια.

Να σημειώσουμε πω στα πρόθυρα διαζυγίου είναι πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz. Η αποκάλυψη για τους τσακωμούς και την τρέλα στο σπίτι.

Επανασύνδεση για πρώην παίκτρια του Survivor - Η φωτογραφία αγκαλιά με το σύντροφο της

Μια επανασύνδεση είχαμε στην Ελληνική showniz για αγαπημένο ζευγάρι. Πρώην παίκτρια του Survivor τα βρήκε και πάλι με το σύντροφό της και η φωτογραφία που πόζαραν αγκαλιά, επιβεβαίωσε την είδηση.

Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Μπορεί το ζευγάρι πριν από περίπου τρεις μήνες να πήρε την απόφαση να χωρίσει, ωστόσο είναι ξανά σε σχέση και πολύ ερωτευμένοι.

Οι αρχικές φήμες για επανασύνδεση ήρθαν όταν το ζευγάρι δημοσίευσε παρόμοιες φωτογραφίες στα social media

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σπίτι του, όπου όλοι μαζί έδειχναν να γευματίζουν.

Δημήτρης Φιντιρίκος σπίτι

Ωστόσο, την ίδια περίπου φωτογραφίες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και η Κατερίνα Δαλάκα, επιβεβαιώνοντας έτσι πως είναι και πάλι μαζί. Δείτε ωστόσο και την απίστευτη σπόντα της, μετά το χωρισμό τους.

Κατερίνα Δαλάκα Δημήτρης Φιντιρίκος

Η φωτογραφία που έφερε την επιβεβαίωση

Η επιβεβαίωση ωστόσο της επανασύνδεσης του «έσκασε» με την πρώτη κοινή του φωτογραφία στο Instagram. Την μοιράστηκε η Κατερίνα Δαλάκα με τους διαδικτυακούς της φίλους και τα likes, όπως και τα σχόλια έπεσαν σαν την βροχή.

Η πρώην παίκτρια και νικήτρια του Survivor, πόζαρε στα πόδια του Δημήτρη Φιντιρίκου και έδειχναν πολύ ερωτευμένοι.

Κατερίνα Δαλάκα Δημήτρης Φιντιρίκος σχέση