Ελένη: Τηλεθεάτρια την ρώτησε γιατί φεύγει από την τηλεόραση και.. δεν είχε τι να απαντήσει

Αυτή ήταν η αντίδραση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη: Τηλεθεάτρια την ρώτησε γιατί φεύγει από την τηλεόραση και.. δεν είχε τι να απαντήσει

Οριστικοί τίτλοι τέλους έπεσαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σήμερα το μεσημέρι και δεν γινόταν να μην δώσει δώρα στις αγαπημένες της τηλεθεάτριες. Ωστόσο, όταν μια τηλεθεάτρια που βγήκε στον αέρα, την ρώτησε γιατί αποφάσισε να φύγει από την τηλεόραση, δεν ήξερε τι να απαντήσει.

Συγκεκριμένα, η τηλεθεάτρια άρχισε να τραγουδάει και να λέει: «Βρε Ελενίτσα μας. Τι παράπονο έχεις από εμάς; Εμείς δε σε βάζαμε κάθε μέρα στο σπίτι μας; Εμείς δε σου λέγαμε κάθε μέρα πως σε αγαπούμε; Δεν σου λέγαμε πως είσαι αστέρι, πως είσαι εξαιρετική; Πως είσαι πανέξυπνη; Πως κάθε μέρα μας κρατάς συντροφιά; Τώρα που μας αφήνεις;».

Ελένη Μενεγάκη τελευταία εκπομπή

Από την πλευρά της, η Ελένη Μενεγάκη ακούγοντας τα λόγια της, της απάντησε «Άσε τώρα. Δεν έχω απάντηση. Μην νομίζεις και εγώ κάποια στιγμή σταματάνε οι απαντήσεις. Δεν κατεβαίνει τίποτα από το μυαλό μου στο στόμα μου. Το παραμικρό. Δεν έχω τι να σας πω. Γλυκιά, αγαπημένη φίλη πάρε το τελευταίο δώρο για να κλείσει ο κύκλος όλος αυτός των δώρων». Ελένη και Γρηγόρης Γκουντάρας έλυσαν τις διαφορές τους στον αέρα της εκπομπής σε ψυχολογικά φορτισμένο κλίμα

Ελένη: Με βουρκωμένα μάτια έκλεισε την τελευταία της εκπομπή - Το «αντίο» μετά από 30 χρόνια

Με βουρκωμένα μάτια η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε την τελευταία της εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Η παρουσιάστρια έχοντας στο πλευρό της όλους τους συνεργάτες της, παλιούς και καινούριους, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της συγκινημένη, έπειτα από 30 χρόνια.

Με τα μάτια της κατακόκκινα από το κλάμα, αφού έζησε πολύ δύσκολες στιγμές στο πλατό, καθώς έπρεπε να αποχαιρετήσει σε σημαντικά πρόσωπα, έστειλε ένα μήνυμα σε όσους της έδειξαν την αγάπη τους όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο χώρο.

Να σημειώσουμε πως σήμερα, τελευταία μέρα η Ελένη μπροστά στις κάμερες έδωσε τρυφερό φιλί στον Μάκη, ενώ έδειξε τα πρόσωπα των παιδιών της.

Οι λυγμοί έπνιγαν την φωνή της Ελένης Μενεγάκη - Ο δακρύβρεχτος λόγος της

Η Ελένη Μενεγάκη στην σημερινή εκπομπή της είναι συναισθηματικά φορτισμένη. Με δάκρυα στα μάτια και τον λυγμό να πνίγει την φωνή της αφού πήρε μια τεράστια ανάσα γιατί στην αρχή δεν μπορούσε να μιλήσει, έβγαλε έναν απίστευτα συγκινητικό λόγο.

«Συγγνώμη δε μπορώ να μιλήσω. Παρόλο που το έργο αυτό το έφτασα εκεί που ήθελα. Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Αν κάτι θέλω να θυμάστε είναι πως ό,τι βλέπατε ήταν αλήθεια και ότι την κάθε μέρα την ευχαριστήθηκα μέσα από τη ψυχή μου. Σήμερα δεν κλείνει μόνο ο κύκλος του Al[ha, κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος δικός μου. Και να ξανανοίξει μετά θα είναι κάτι άλλο. Δε μπορεί να είμαι η ίδια. Κλείνει ένα κεφάλαιο πολύ τεράστιο για μένα. Δεν ξέρω αν τα όνειρά μου πήγαν ποτέ τόσο μακριά. Θα μπορούσα να σας μιλάω ώρες. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Δε θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πέσει στους σωστούς ανθρώπους»

Η αποκάλυψη για το χωρισμό της Ελένης με τον Γιάννη Λάτσιο λίγες ώρες πριν την αποχώρηση της από τον ALPHA