Μυστικός γάμος στην showbiz - Αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε στην Κύπρο

Τον γαμπρό είχαμε δει σε επιτυχημένο show της τηλεόρασης...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μυστικός γάμος στην showbiz - Αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε στην Κύπρο

Έναν μυστικό γάμο είχαμε στον χώρο της showbiz, καθώς αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε στην Κύπρο, έχοντας στο πλευρό του κοντινά του πρόσωπα και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς.

Συγκεκριμένα το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το μεσημέρι της Τετάρτης 1/7, και την είδηση έκανε γνωστή με την πρώτη του φωτογραφία στα social media.

Ο λόγος για τον τραγουδιστή, Σταύρο Κωνσταντίνου και την αγαπημένη του, οι οποίοι τις τελευταίες ώρες ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

«Στόχος μου από εδώ και πέρα είναι το «ΜΑΖΙ ΣΟΥ» για πάντα! Με την δύναμη του Θεού να προχωράμε μαζι με όλα τα εύκολα κι όλα τα δύσκολα που θα ‘ρθουν❤️ @elenandreou_jewelry !!!!», έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση ο τραγουδιστής. Ωστόσο, παντρεύεται και πρώην παίκτης του MasterChef. Δείτε εδώ ποιος είναι.

Σταύρος Κωνσταντίνου γάμος

Γάμος έκπληξη στην Ελληνική showbiz - Παντρεύτηκαν κάτω υπό άκρα μυστικότητα

Ένα γάμο έκπληξη είχαμε στην Ελληνική showbiz. Αγαπημένο ζευγάρι που περιμένει το πρώτο του παιδάκι, παντρεύτηκε κάτω υπό άκρα μυστικότητα, με καλεσμένους μόνο τα πολύ κοντινά του πρόσωπα.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τη αγαπημένη του Λένα Δροσάκη οι οποίοι μας αιφνιδίασαν και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην παραθαλάσσια κωμόπολη τα Βραχναίικα στον νομό Αχαΐας

Το ζευγάρι τους έπιασε όλους απροετοίμαστους, καθώς η αναγγελία του γάμου τους - δείτε την εδώ - δεν είχε ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης Λένα Δροσάκη γάμος

Λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, παντρεύτηκαν με κουμπάρους τη Βένια Καραγιάννη και τον Άγγελο Μπούρα.

Η είδηση του γάμου τους έγινε γνωστή μέσα από φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Instagram. Την ανάρτηση έκανε η δημοσιογράφος Βένια Καραγιάννη έγραψε: «Τους παντρέψαμε και ποζάρουν οι κουμπάροι ! @angelosbouras Να μας ζήσουν @abourdoumis @lenakidrs #weddingday #family #friendship #happymoments».