Τους τρόλαρε όλους στο Πρωινό ο MadClip - Η απίστευτη φάρσα

Τον αποθέωσε η Σκορδά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τους τρόλαρε όλους στο Πρωινό ο MadClip - Η απίστευτη φάρσα

Ο MadClip σήμερα στο Πρωινό τους τρόλαρε όλους με την απίστευτη φάρσα του. Κάλεσε στον αέρα και υποδύθηκε έναν... Πέτρο Παναγόπουλο. Αρχικά δεν τον κατάλαβε κανείς...

Στην εκπομπή συχνά βλέπουμε διάφορα ονόματα από το χώρο της showbiz να βγαίνουν στον αέρα και να τρολάρουν το πάνελ και την παρουσιάστρια.

Σήμερα στην “Παιχνιδάρα” έπαιξε ο γνωστός trapper, MadClip ως Πέτρος Παναγόπουλος και δήλωσε φανατικός θαυμαστής της εκπομπής.

Πρωινό MadClip

Ωστόσο, όταν αποκαλύφθηκε ότι στην γραμμή ήταν ο τράπερ όλοι ξέσπασαν σε γέλια και η Φαίη Σκορδά, εξέφρασε δημόσια τη συμπάθεια της. Δείτε εδώ τι είπε η παρουσιάστρια και για την Μενεγάκη.

Τηλεφωνική παρέμβαση της Ναταλίας Γερμανού στο Πρωινό - «Κάγκελο» η Φαίη Σκορδά με την φάρσα της

Λίγο πριν κλείσει το «Πρωινό», η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να κάνει μία τηλεφωνική παρέμβαση και να παίξει κρυφά στο αγαπημένο παιχνίδι της εκπομπής. Μόλις η Φαίη Σκορδά συνειδητοποίησε πως δεν μίλαγε απλά με μία τηλεθεάτρια, έμεινε «κάγκελο».

Η γνωστή «παιχνιδάρα» αποτελεί πλέον μία από τις συνήθειες της πρωινής εκπομπής και όχι άδικα. Κάθε μέρα, λίγο πριν τελειώσει το Πρωινό, η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της, παίρνουν τηλέφωνο έναν τηλεθεατή και παίζουν το ξεχωριστό παιχνίδι ερωτήσεων.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Σάσα Σταμάτη παρενέβη και είπε μία επική ατάκα στη Φαίη Σκορδά, δείτε την εδώ. Σήμερα, ήταν η σειρά της Ναταλίας Γερμανού, η οποία πήρε τηλέφωνο και προσποιήθηκε πως είναι μία τηλεθεάτρια με το όνομα «Νεφέλη».

Μετά από λίγο ωστόσο, η ταυτότητά της αποκαλύφθηκε και έγινε κανονικός πανικός στο πλατό του Πρωινού.

Δείτε την τηλεφωνική παρέμβαση της Ναταλίας Γερμανού στο Πρωινό