Ελένη τέλος: Το πρόγραμμα που παίρνει την θέση της στον ALPHA

Τι θα δούμε στις 13:00 ακριβώς!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη τέλος: Το πρόγραμμα που παίρνει την θέση της στον ALPHA

Συγκλονισμένο το ελληνικό κοινό παρακολούθησε εχθές, Τετάρτη 1/7, το τέλος της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha. Κάθε δευτερόλεπτο ήταν φορτισμένο και η παρουσιάστρια δεν σταμάτησε να κλαίει. Ωστόσο, μετά την έξοδό της είναι λογικό πως το κανάλι πρέπει να καλύψει το κενό. Ποιο πρόγραμμα, λοιπόν, παίρνει την θέση της από σήμερα κιόλας;

Η Ελένη Μενεγάκη στο μεγάλο της φινάλε συγκίνησε φίλους και τηλεθεατές και για πρώτη φορά στα χρονικά έδειξε τα πρόσωπα των παιδιών της χωρίς να την νοιάζει πραγματικά τίποτα - δείτε το απίστευτο βίντεο εδώ. Ένας κύκλος έκλεισε κι ένας νέος φαίνεται πως ανοίγει για εκείνη αφού έχει βρει ήδη τι θα κάνει για να συνεχίσει να έχει ένα... εισόδημα τον μήνα!

Ποιο πρόγραμμα θα παίξει στην θέση της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA

Τι θα παίζει στην θέση της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA

Η εκπομπή της αφήνει κενό μεσοβδόμαδα στο πρόγραμμα του καναλιού, με τον ALPHA να έχει κάνει τις αλχημείες του προκειμένου τα υπόλοιπα projects να μην επηρεαστούν.

Αύριο, Πέμπτη 2/7 στις 13:00 θα παίξει η ελληνική ταινία «Χτυποκάρδια στο Θρανίο», ενώ στις 15:30 θα ακολουθήσει η εκπομπή μαγειρικής «Μη Μασάς» με τον Γιώργο Τσούλη.

Ελληνική ταινία θα δούμε και την Παρασκευή 3/7, με τον Τσούλη να ακολουθεί ξανά ενώ από τη Δευτέρα 6/7, ο τηλεοπτικός σεφ μετακομίζει στις 13:00.

Στις 13:50 θα παίζει σε επανάληψη το «Σπίτι Είναι…» και στις 16:30 θα ακολουθεί κανονικά το «Αντελίνα ,χτύπα το κουδούνι».

Ελένη: Με βουρκωμένα μάτια έκλεισε την τελευταία της εκπομπή στον ALPHA - Το «αντίο» μετά από 30 χρόνια

Η παρουσιάστρια έχοντας στο πλευρό της όλους τους συνεργάτες της, παλιούς και καινούριους, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της συγκινημένη, έπειτα από 30 χρόνια.

Με τα μάτια της κατακόκκινα από το κλάμα, αφού έζησε πολύ δύσκολες στιγμές στο πλατό, καθώς έπρεπε να αποχαιρετήσει σε σημαντικά πρόσωπα, έστειλε ένα μήνυμα σε όσους της έδειξαν την αγάπη τους όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο χώρο.