Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έτοιμη να γίνει μαμά - Τα τρυφερά στιγμιότυπα με την ανίψια της

Θα «λιώσετε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έτοιμη να γίνει μαμά - Τα τρυφερά στιγμιότυπα με την ανίψια της

Έτοιμη να γίνει μαμά είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τα τρυφερά στιγμιότυπα με την ανιψιά της το επιβεβαίωσαν. Το μοντέλο της έχει τεράστια αδυναμία και λατρεύει να περνάει στιγμές μαζί της, όταν έχει ελεύθερο χρόνο.

Η πρώην κριτής του GNTM φορτίζει τις μπαταρίες της και ηρεμεί, αφού και σε λίγο καιρό πρόκειται να παρουσιάσει τη δική της καθημερινή εκπομπή στον Alpha. Μέχρι τότε απολαμβάνει το καλοκαίρι της με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μάλιστα, επισκέφθηκε την αδερφή της και δεν σταμάτησε τα παιδιά με την κορούλα της, στην οποία έχει απεριόριστη αδυναμία.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα. Ωστόσο, το γνωρίζατε πως η Ηλιάνα με τον Snik κατάγονται από το ίδιο μέρος;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανιψιά

Μελαχρινή και κούκλα η μαμά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - Είναι ολόιδιες

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία με τη μαμά της, η οποία είναι μελαχρινή σαν κι εκείνη και μία κανονική κούκλα, με τις δύο γυναίκες να είναι πραγματικά ολόιδιες στο πρόσωπο, λες και είναι αδερφές!

Η ημέρα της μητέρας ήταν πολύ ξεχωριστή για όλες τις μανούλες που δέχθηκαν τις ευχές από τα παιδιά τους, με το instagram να γεμίζει με πολύ όμορφες φωτογραφίες και μηνύματα γεμάτα αγάπη.

Ανάμεσα σε αυτά, ήταν και το μήνυμα που έστειλε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη μαμά της, μέσα από μία κοινή φωτογραφία τους που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως θα διαπιστώσετε και από τη φωτογραφία, οι δυο κυρίες είναι πραγματικά ίδιες, και κούκλες.

Μαζί τους στη φωτογραφία ποζάρει και η αδερφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία είναι επίσης καλλονή και με τη σειρά της, το μοντέλο στέλνει ένα πολύ τρυφερό μήνυμα στη μανούλα της αλλά και στην αδερφή της.

«Χρόνια πολλά μανουλίτσι! Τα κάνεις όλα πάντα εύκολα με χαμόγελο, αγάπη και αγκαλιές.

Χρόνια πολλά και στην πρώτη που καλημέρα κάθε πρωί, στην πρώτη μου και μεγαλύτερη αγάπη! Αβερφίτο φάε τη σκόνη μου πάλι, είναι δικιά μου η μαμά!!»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαμά

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τις τελευταίες μέρες έκανε ξεκάθαρο πως δε θα είναι μέλος της επιτροπής του GNTM με τη νέα σεζόν, ενώ δείτε τη νέα κίνηση ματ που έκανε σήμερα και επιβεβαιώνει την απόφασή της.